keskiviikko 10. marraskuuta 2021

Leikkokukka ajatuksia

 


Uskoisin, että ei ole mikään yllätys blogini lukijoille // insta seuraajilleni, että rakastan ylikaiken leikkokukkia! 

Leikkokukkien kanssa menen aika tiukasti vuodenaikojen mukaan, ja aikalailla samat kukat pysyvät lemppareina vuodesta toiseen. Usein mietin, että pitäisi enemmän uskaltaa vaihdella, mutta kummasti sieltä kukkakaupasta aina valikoituu kohtuu samanoloinen kimppu.

Instan puolella toisinaan ihastelen hieman erilaisia kimppuja kuin mitä itse tulee ostettua, ja välillä laitankin kuvia talteen itselleni, joskos sitä vaikka innostuisi vaihtelemaan näitä perus ihastuksia.

Mutta onhan niitäkin, kun alkaa miettimään: jaloleinikki, hortensia, pioni, auringonkukka, magnolia... näiden seuraksi kyllä tykkään kovasti valita erilaisia vihreitä // heiniä  ja // tai jotakin pienempää kukkaa rinnalle. 

Ja sitten tullaankin siihen itse aiheeseen. 

Meillä varsinkin toinen karvatassu tykkää lähes yhtä paljon kun minä niin leikkokukista. Kun uusi kukkakimppu kotiutuu, onkin vaikea sanoa kumpi siitä on enemmän innoissaan. Ja siinäpäs se pulma sitten aiheutuukin. Olen kyllä ihan äärimmäisen tarkka varsinkin nykyään, ettei kimpussa olisi mitään vaarallista kissoille. Tämän kysymyksen aina heitänkin kukkakaupassa ja vaki kukkakaupassani tämä jo tiedetäänkin, ja osaavat ottaa asian hienosti huomioon! Aina ei kuitenkaan ole varmaa tietoa, joten sitten se on aina yöksi // työpäivän ajaksi mm. maljakon siirtelyä paikasta toiseen. 

Mitään ihan huippupaikkaa ei ole mihin tämä karvatassu ei pääsisi, mutta parhaan mukaan jemmailen tai laitan hankalaan paikkaan. Mutta tämä on aavistuksen harmillista, varsinkin iltaisin väsyneenä alkaa siirtelemään painavaa maljakkoa :D 

Joten, koska rakastan myös orkideoja todella kovasti, ja ne ovat turvallisia, niin päätin, että nyt hetken aikaa ruokapöytää saa koristaa tämä valkoinen kaunistus. Eipähän tarvitse siirrellä nyt edes takaisin maljakkoa ja tämä pysyy koko ajan silmän ilona! :) Ja tästä asetelmasta tuli oikeastaan ihan todella mieluisa kaikin puolin. 

Nyt olen  reippaat pari viikkoa ollut ilman leikkokukkia, niin hieman kyllä vapaapäivän korvalla alkaa tehdä mieli pyörähtää perinteisesti kukkakaupassa. Katsotaan, vieläkö tämä asetelma saa jatkaa ilahdutusta kun vapaat koettavat, vai kuinka käy :) 

Mites siellä, onko leikkokukat heikkous myös siellä? :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...