tiistai 30. marraskuuta 2021

Jouluista matkahaaveilua

 
Eletään marraskuun viimeistä päivää. On aika laittaa tämä jo hieman joulun tuoksuinen kuukausi pakettiin ja siirtää katse vuoden viimeiselle kuukaudelle, joulukuulle.
Joulukuulle, joka on täynnä taikaa ja haaveita, iloa ja lämpöä sekä läheisyyttä. 

Haaveita on tottakai hyvä olla aina kaikilla meillä olemassa, mutta ehkä tämä joulukuu, tai loppuvuosi yleensä on kuitenkin sitä suurinta haaveilun aikaa monella tapaa. 

Kuten moni blogini lukija tietää, olen edelleen ehdottomasti syksy ihminen niin kuin olla ja voi. Talvi tulee hyvänä kakkosena perässä. Kaikki se tunnelma mitä nämä kaksi vuodenaikaa pitää sisällään tuo itselle niin hyvän mielen ja olon. Näin on ollut jo monta monta vuotta. 

Joten, vaikka en lukeudu suurimpiin matkailu ihmisiin, niin tottakai silloin tällöin on mukava käydä uusissa paikoissa. Ja kun kerran syksy ja talvi on ominta aikaa, niin tottakai itseäni kiinnostaa kovasti juuri tänä aikana matkustelukin. 

Yksi suuri haaveeni on ollut nähdä jouluinen Lontoo. Tämä haave on kulkenut jo pidemmän aikaa mukana, ja päivänä tai toisena se varmasti vielä toteutuu. 
Nyt hyvänä kilpailijana Lontoolle on tullut Kööpenhaminan joulu, josta olen kurkistellut viime aikoina enemmänkin tunnelmia. Ja kun alkaa katselemaan tälläisiä kuvia, niin se matkailu saattaa hieman venähtää, vaikka piti vain ihan nopeasti vilkaista... 

Postauksessa olevat kuvat ovat google haavematkailun tuotoksia, nämä kauniit tunnelmat halusin nostaa tähän esille. 

Joulun aikaan rahaa tuntuu uppoavan yhteen sun toiseen asiaan hieman yllättäenkin ( eikä toki BF ) ym. päivät asiaa yhtään helpota :D Tälläisinä hetkinä kannattaakin muistaa että Sortter.fi sivustolla vertailet lainatarjouksia helposti, jospa vaikka se matkakuume yllättää! 

Useana vuonna on tehty jouluinen reissu Tukholmaan miehen kanssa, ja nämä reissut ovat olleet kyllä todella tunnelmallisia ja muistoja täynnä. Tämä on jo omalla tavalla muodostunut perinteeksi, mutta nyt toista vuotta on ( yllättäen ) taukoa, ja täytyy sanoa, että tälläinen pieni irtiotto piristäisi kyllä kovasti. Ehkäpä ensi vuonna tämä perinne saa jatkua. 

Onko sinulla jokin tietty paikka jossa haluaisit näin joulun alla käydä? 
2 kommenttia:

 1. Oi, kunnon joulumarkkinoille jonnekin Keski-Eurooppaan olisi joskus ihana päästä 😍 Mukavaa päivää sinne ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös, se olisi todellakin ihan unelma! :) <3

   Kiitos kovasti ja iloa joulukuun alkuun sinne teille myös! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...