tiistai 21. joulukuuta 2021

Jouluviikko

 


Ihanaa jouluviikkoa kaikille! 

Pakkanen on kiristynyt reippaasti ja edelleen siitä lumesta on toivoa, kuten tuossa pari postausta sitten kirjoittelin. Vaikka ajatuksen tasolla on osannut varautua mustaan jouluun, niin kyllä se lumi vaan aivan ihanan tunnelman toisi. Joten, edelleen toivotaan parasta tämän suhteen. Lähinnä ehkä olisi ihana asia, jos nyt ei tulisi vettä aivan kaatamalla, ja olisi sitä myöden kovin pimeää jouluna, tämähän ei ehkä liene liian iso toive?!

Takana on mukava jouluinen viikonloppu, joka sisälsi niin töitä kun vapaatakin. Kävimme muutamilla jouluostoksilla vielä, ( olipahan muutama muukin! )  katselimme joululeffaa, kuunneltiin joulumusiikkia ja olihan meillä myös hieman jouluherkkujakin. Ulkoilu maistui myös sunnuntaina kiristyvässä pakkas säässä oikein mukavalle. Tänä vuonna en tehnyt itse adventtikynttelikköä, koska meille kotiutui tämä aivan ihastuttava joulukylä astia upeasta Kotopuodista, ja mielessä oli niin mieluisa idea kalenterikynttilälle rakennella tähän. Eipä sillä, että tämä sopisi myös aivan oivasti joulupöytään tarjoiluastiaksi... hmm.. tästä se tämän kulhon tarina siis alkaa! :) 

Kuvat on muuten napattu jo tovi sitten, toki kynttilää on tullut polteltua, jos joku ihmettelee :D Tosin, tänäkin vuonna itseni yllätti, että tämä kalenterikynttilä palaa todella kauan, eli tätä todellakin saa poltella hyvät tovit, jos ihan päivittäisessä laskuissa meinaa mukana pysyä :D

Tähän asetelmaan tuli käytettyä pohjalle merisuolaa, lemppariani eli sammalta, ja pari hyasinttia sopi aivan loistavasti kynttilän kaveriksi. Kaapista löytyi vielä kaunis tähtikoriste, joka sitten oli piste iin päälle tähän jouluiseen asetelmaan! 

Kotopuodissa on muuten alkanut jo jouluale, ja jouluiset tuotteet ovat -30% alessa jo nyt! Kannattaa ehdottomasti kurkata ( klick ) mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyy. Kuinka ihana sitten onkaan ensi jouluna yllättyä, että tulipa hankittua tälläinenkin ihanuus! :) Nimimerkillä: kokemusta on! Täällä olisi nyt oikeasti laitettava hihat heilumaan paketoinnin osalta. Miten se nyt onkin tämä yksi mieluisimmista joulupuuhista niin jäänyt tänne viime tipalle?! Ehkäpä tänään illalla laitan paketointipajan pystyyn ihan sen kunniaksi että alkoi muutaman päivän jouluvapaa. Ehtii sitten huomenissa hoitamaan muutaman juoksevan asian vielä ja torstaina suuntaammekin jo varmasti auto aivan täynnä joulureissuun. :) 

Tiedossa on siis ( luonnollisesti ) vauhdikas viikko, mutta ihanaa kun muutama jouluvapaa kuitenkin edessä, ja parhaan mukaan yritän nauttia myös ilman kokoajan touhottamista tästä yhdestä vuoden ihanimmasta viikosta <3

Nyt on aika toivotella kuitenkin tänne blogin puolelle kaikille rakkaille lukijoille ihanaa ja rauhallista joulua! <3 Kiitos että olette siellä! 

Viimeiseen adventtiarvontaan ehtii vielä osallistua hyvin tämän viikon ajan ( klick ).


* Yhteistyössä: Kotopuoti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...