sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Neljäs adventti + voittaja

 


Ihanaa neljättä adventtisunnuntaita kaikille! <3

Näin se on taputeltu joulukuu tähän vaiheeseen, että on aika sytyttää jo neljäs kynttilä. Ihana joulun tunnelmainen viikonloppu menossa ja monenlaista joulutouhua riittää työnohella. 

Meille kotiutui viikolla pieni kuusi ( pöytämalli! ), mutta olen siitäkin valtavan innoissani! Kuusi on kaikessa pienuudessaan tosi symppis ja mukava oli laittaa sen oksille muutamat mieluisat koristeet. Kissaneiditkin ovat ihme kyllä antaneet kuusen olla kohtuu rauhassa, ainakaan silmien edessä kuusen luona ei ole käyty nimittäin :) 

Kuusesta puheenollen: olen tässä ehkä viimeisen viikon aikana alkanut ihan todella kaipaamaan myös ihan isoa kuusta kotiin! Ei sillä, ei toki myöhäistä olisi vieläkään kuusta hankkia, mutta kuitenkin kun olemme muutaman päivän kotoakin poissa ja ajatus kuusesta tosiaan vasta alkanut innostamaan, niin taidan kuitenkin antaa ajatuksen hautua ja ensi vuonna olla hyvissä ajoin asian kanssa! Olisi nimittäin ihan tarkasti mielessä juuri millainen kuusi olisi ihana, toki ensi vuonna voi olla jo erilainen mielipide olemassa... mutta toivon että tämä ajatus mikä nyt päässäni on, niin voisi säilyä ensi vuoteen asti! :) Tässä on tullut päiviteltyä kerran jos toisenkin ajankulua, koska niin ihmetys se kyllä on. Viikot vilahtavat yksi toisensa perään. Tästä siis onkin oiva aasin silta hypätä tämän adventtikalenterin viimeiseen arvontaan yhdessä Ainoa Graphic Design:n kanssa. 

Arvonta palkintona on nimittäin erittäin suosittu Annika Välimäen kalenteri ensi vuodelle :) 

Tähän väliin on pakko hehkuttaa tätä ihanaa kalenteria! Itsellä tämän sarjan kalenteri on ollut käytössä jo neljä vuotta, ja pakko sanoa, että en ihan hevin tästä lähde kalenteria vaihtamaan! Vaikka itse tulee käytettyä myös puhelimen kalenteria, niin tässä vuosien mittaan on tullut oma tapa merkkailla tiettyjä asioita puhelimen kalenteriin, ja tiettyjä asioita sitten taas ihan tälläiseen perinteiseen kalenteriin. Ja sanotaan vielä, että kummastakaan en osaisi luopua, sen verran hyvä tapa tästä on pikkuhiljaa syntynyt :D 

Kannattaa muuten kurkata ( klick ) myös Annikan ihania kortteja mm. Ne ovat niin yksinkertaisen kauniita! Ihastus! 

Kommentissa olisi mukava kuulla tällä viikolla, että tuleeko sinun käytettyä edelleen tälläistä perinteistä kalenteria vai pelkästään puhelimen kalenteria? 

Arvonta alkaa nyt ja kestää aina jouluaattoon asti, eli ensi perjantaille! Voittajan päivittelen heti miten sitten joulun pyhien jälkeen! :) 

ONNEA kaikille tähän tämän vuoden viimeiseen arvontaan! <3 Arpakone on pyörinyt edellisen arvonnan osalta ja voittajaksi nousi: Salli M, onneksi olkoon! :) Laitatko minulle s.postilla yhteystiedot ja kumman tähden valitset? :) 

Kiitos paljon kaikille tähän mennessä arvontoihin osallistuneille, ja nyt vielä osallistumaan tähän adventti kalenterin viimeiseen arvontaan! <3


Kiitos paljon upeasta yhteistyöstä: Ainoa Graphic Design <3

15 kommenttia:

 1. En käytä puhelimen kalenteria,vaan ihan perinteistä paperista ja kynää.
  Arvonnassa mukana.
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Hei! Perinteinen kalenteri käytössä. Arvonnassa siis mukana.

  VastaaPoista
 3. Käytän perinteistä kalenteria sekä kotona että töissä. Annikan kalenteri olisi upea ensi vuoden tärkeisiin merkintöihin.

  t. Sanntu (raatikainen84@hotmail.com)

  VastaaPoista
 4. Perinteisellä mennään! Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 5. Käytössä edelleen perinteinen kalenteri. Mukana arvonnassa.
  -Miia-

  VastaaPoista
 6. Molempia tulee käytettyä!

  VastaaPoista
 7. Perinteistä toivon edelleen ensi vuodelle. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 8. pelkkä perinteinen kalenteri

  VastaaPoista
 9. Sekä että tulee käytettyä ja monena vuotena Annikan kaunis kalenteri onkin ollut käytössä!

  T. Tiina ( tiinahaapala6@gmail.com )

  VastaaPoista
 10. Perinteinen kalenteri on pääasiassa käytössä. Kiitos edellisestä voitosta ja mukaan uuteen arvontaan. Laitoin tietoni sinulle sähköpostilla.

  VastaaPoista
 11. Perinteinen paras!
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Mun puhelin on vuosimallia 2009, eikä älypuhelin, joten todellakin suosin paperisia kalentereita! Juuri tilasin Rosebudista kalenterin. :) Mutta tuokin kalenteri näyttää kyllä houkuttelevalta!

  Kuusi on kyllä oltava. Silloin kun asuimme kerrostalossa, enkä omistanut edes kuusenjalkaa, hain jostain ojasta ihan pienen 30cm korkuisen pikkukuusen ja laitoin sen isoon pulloon. Sekin toi joulua! Nykyään mies sahaa omasta pihasta jotain vanhan kuusiaidan jämien latvoja. Ties monesko jo menossa... Erittäin ekokin vielä! :D

  VastaaPoista
 13. Kiitos laitankin kalenterin tilaukseen samantien! Jos voitto kolahtaa niin annan siskolleni :) Olen ihan riippuvainen paperisesta kalenterista ja etenkin nyt haluaa raapustaa esikoisen vauva-aikaa talteen.
  Kepa
  mar.marttinen@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Perinteinen kalenteri tulee käyttöön myös ensi vuodelle!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...