keskiviikko 15. joulukuuta 2021

Tunnelmaa kyntteliköstä

 


Tunnelmallista keskiviikkoa kaikille! <3 

Voi kuinka tuo ilma onkaan ehtinyt vaihdella tämän viikon aikana! Etelässäkin kun voi sanoa, että oli jo talvi, niin parin päivän vesisade, ja talvi alkaa olemaan muisto vain. Täällä ei kuitenkaan ole menetetty toivoa valkeasta joulusta. Nimittäin kartalla on näkynyt lunta vielä tuleville päiville, ja ainakin vanhoilla kotikulmilla lunta oli vielä enemmän reippaasti kun täällä etelässä, joten toivoa on tässä vaiheessa vielä hyvinkin. 

Ajelin maanantaina tosiaan päiväretkelle vapaapäivän kunniaksi vanhoille kotikulmille, ja vaikka matkan aikana ilma ehti vaihdella kerran jos toisenkin ( eikä siis vain hyvässä mielessä ), niin loppumatkan satumainen lumisade ja sen luoma maisema sai kyllä niin ilon ja hymyn huulille lopulta. Kaikkialla oli niin kaunista! :) Mikäs siinä oli mennessä Michael Bublee soidessa taustalla. Kotona alkaa olemaan kaikki valmiina jouluun. Toki kukat vaihtuvat vielä tässä joulun lähestyessä, mutta muuten kotona on ihana ja lämmin joulutunnelma, satoipa nyt ulkona mitä tahansa. Kotona on niin hyvä olla <3

Lapsuuden jouluihin on aina kuulunut olennaisena osana kyntteliköt, kuten varmasti monen muunkin jouluun. Muistan vieläkin vanhimmat kyntteliköt, mitkä ovat olleet kotona kun olin pieni, ja sitten tietysti uudemmat jotka ovat hankittu myöhemmin. 

Ensimmäiseen omaan kotiinkin hankin kynttelikön, ja tuunasin siihen itse nätit koristeetkin kynttilöiden ympärille. Tämä kynttelikkö on kuitenkin matkan varrella jäänyt, ja muutama vuosi menikin ilman kynttelikköä kokonaan. 

Viime vuonna ihastuin uudelleen kynttelikköihin, ja aloin sellaista kaipaamaan myös kotiin uudelleen. Tänä vuonna oli aivan sama tunne, ja nähdessäni tämän ihanan kynttelikön Etola:n sivulla, niin tiesin niin sen olevan kuin tehty meidän kotiin! Ihan täydellinen pallokynttelikkö! 

Tämä uusi ihastus vilahtikin viime viikolla instan puolella jo, ja tästä tuli muutamia kyselyjäkin, joten tässä nyt samalla vielä lisä infoa :) Kannattaa muuten kurkkia, nimittäin jouluvalot ovat juuri nyt Etola:ssa -20% alessa ( klick ) . Muuten jouluvalmistelut alkavat olemaan aikas mukavalla mallilla täällä. Muutama lahja uupuu pukinkontista, mutta jäljellä on ns. helpoimmat lahjat, joten nou hätä. Ruokaostokset tehdään sitten aatonaattona kun on päästy joulun viettoon, ja muita valmisteluja toki myös. Kuinka mukava onkaan lähteä pariksi päiväksi reissun päälle, vaikka entisestään koti on niin tärkeä paikka <3 

Ai niin, lahjat ovat kyllä itseasiassa suurin osa paketoimatta! Tämä joka on itselle yleensä hyvin mieluisa puuha, ei ole ottanut tänä vuonna tuulta alleen, vaan lahjat odottelee kääreitä ympärilleen. Yksi päivä mietinkin, että olisiko suosista pitänyt käyttää enemmänkin pakkauspalvelua tänä vuonna hyväksi ;) Noh, enkä se fiilis tässä vielä tulee. 

Mites joulu valmistelut siellä? :) 


* Yhteistyössä: Etola


2 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis kynttelikkö! Mun lapsuuteen kuuluu myös aina kynttelikkö ja omaan kotiinkin olen niitä haalinut vuosien mittaan jo vaikka kuinka monta. Yhtä vielä haikailen tosin... :D

  Lunta pitäis tosiaan olla tulossa vielä ennen joulua, ainakin jos ei ihan rannikolla asu. Toivoa siis on!

  Täällä jouluvalmistelut sujuu leppoisasti ja hyvässä vauhdissa. Ikinä en ole näin ajoissa tehnyt näin pitkälle kaikkea. Taputan itseäni olalle ja olen kiitollinen siitä, että kerrankin on aikaa loputtomiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)

   Niin siinä helposti käy tälläistenkin kanssa, löytää monta mieluista ja jos on iso kotikin, niin toki paikkojakin on useammalle :) Ja mukavahan on myös hieman vaikkapa vaihdella vuosittain :)

   Lunta todellakin toivotaan, niin kaunista tässä ehti olla jo hyvän aikaa, ja viime hetkellä kun lumi nyt suli pois.

   Tosi mukava kuulla, siitä tulee mukava mieli kun on hyvissä ajoin ja ei tarvitse olla koko ajan miettimässä listaa mitä kaikkea onkaan vielä tekemättä :)

   Mukavaa jouluista viikonloppua! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...