torstai 30. joulukuuta 2021

Jouluna - 21

 Joulun pyhät on nyt onnellisesti takana, ja on vietetty ( jo ) toinen hieman erilainen joulu vallitsevan tilanteen vuoksi. 

Pakko tähänkin kirjoittaa muisto viime joululta, kun keskustelimme, että: "yksi joulu nyt tälläistä poikkeusta, eiköhän ensi joulu ole jo ihan normaali..." No, tämän saman keskustelun sai nyt tänä jouluna sitten käydä, muuttaen vain yhden tilalle kaksi. Tässä vaiheessa ei sitten nyt suuremmin uskallakaan suutaan avata, koska ei todella voi tietää mitä ensi vuonna ja siis joulun aikana on. 

Kaikesta huolimatta ja pienistä muutoksista huolimatta joulu sujui oikein mukavasti ja leppoisasti kuitenkin. Nähtiin kuitenkin koko perhettä pienten mutkien kautta(kin), nautittiin hyvästä ruoasta ja valkeasta joulusta vanhoilla kotikulmilla <3  Täytyypä tähän väliin kirjoittaa, ja hehkuttaa vielä kuinka mahtavat joulusäät saimme varmasti koko Suomeen! Eipä ihan joka joulu tälläisissä säissä saada joulua juhlia! :) 

Ihana joulun tunnelma oli laskeutunut, ja jälleen voisi todeta, että toki vähemmälläkin miettimisellä kaikki tulee varmasti kuntoon ;) 


Meidän karvatassutkin pääsivät pitkästä aikaa mukaan, ja kuinka he niin tykkäävätkin olla mummolassa! Vaikka matkustus ei varsinkaan toiselle neideistä ole niin mieleistä, niin onneksi lopputulos kuitenkin palkitsee ja vanha villamatto vetää puoleensa pyörimään <3

Oltiimpa oltu myös todella kilttejä, ja niin mieluisia lahjoja tuli kovasti, kiitos tätäkin kautta vielä kaikille <3 Instan puolelle laitoinkin pienen kurkistuksen jo mitä lahjoista paljastui :) 

Kotiin ajelimme joulupäivän iltana pienessä lumisateessa, joka oli kyllä varsin tunnelmallinen <3 Kotona laitoimme vielä saunan päälle kun tavarat oli purettu. Muutama lahja odotteli vielä kotona avaamista ja illan kruunasi joululeffa :) 

Sydän on täynnä ihania muistoja näiltä päiviltä, ja näitä muistellaan varmasti vielä pitkään <3Viimeinenkin adventti arvonta on nyt suoritettu ja arpakone on pyörinyt näin joulun jälkeen. Voittajaksi nousi tällä kertaa: Kepa, joka kirjoitteli anonyyminä, onneksi olkoon! :) Laitatko s.postia niin saadaan palkinto matkaan? 


Nyt on aika esittää lämpimät kiitokset kaikille blogin lukijoille sekä yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta! <3 Kuinka iloinen olenkaan, että olette siellä ruudun toisella puolella! On aina yhtä ihana lukea kommenttejanne ja tehdä yhteistyötä myös. Valtavan suuri kiitos kaikille ja oikein Onnellista uutta vuotta kaikille! <3 


2 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!
  Hyvää uutta vuotta sinullekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja iloa ja terveyttä uuteen vuoteen myös sinulle! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...