keskiviikko 2. marraskuuta 2022

Syksyn kuulumisia

 


Hyvää alkanutta marraskuuta teille kaikille!

Niin uskomatonta kuin se onkin, syksyä on eletty jo kaksi kuukautta ja syksyn viimeinen kuukausi on jo aluillaan. Ajankulussa ei todellakaan pysy perässä. 

Syyskuulta itseltäni jäi tekemättä tänne blogin puolelle kooste mitä kaikkea syyskuuhun mahtui. Ajattelinkin nyt, josko hieman yhdistäisin syksyn kuulumisia näiden kahden kuukauden osalta. Lokakuussa tosiaan oli pari viikkoa odotettua syyslomaa ja loman kuulumisia kirjoittelinkin edellisessä postauksessa. Tämän jälkeen en sitten ehtinytkään olemaan kun kolme päivää töissä, kunnes se "kuuluisa k" tuli sitten vihdoin myös meille vierailulle. 

Ennen viime tiistaita ei ollut tullut edes koskettua kotitestiin, mutta heti se näytti sen ei toivotun tuloksen. Tämän vielä varmistin virallisella testillä ( jossa en siis myöskään ollut aikaisemmin käynyt! ) ja uskottava se sitten oli. 

Tauti tulikin todella rajuna itselle ( pakko myöntää etten olisi uskonut! ) ja edelleen hieman toipilaana täällä ollaan. Nyt onneksi sentään pari päivää on jaksanut olla pysty asennossa ja hissuksiin kotona touhuilla. Ehkä se kunto tästä siis palailee hiljalleen. 

Pari päivää myöhemmin kun olin itse tehnyt positiivisen testin, niin mies sai ensimmäiset oireet ja sitten sairastettiinkin yhdessä. Kovin erilaisena tauti meille molemmille tuli, mutta sepä se kai onkin tämän taudin juttu, että ei oikein voi tietää kuinka rajuna se iskee ja ylipäänsä miellaisena. Muuten syksyyn on kuulunut paljon ulkoilua ja ruskasta nauttimista. Ensimmäiset ( Dumle ) tortut on maistettu ja olivatpa hyviä! Kannattaa siis napata kaupan Fazerin paistopisteeltä mukaan. 

Kauan odotettu ihana myymälä ( Rituals ) avasi ovensa viimein Jumbossa ja voi kuinka tätä liikettä on tullut ihasteltua, kannattaa ehdottomasti käydä!

Askartelu kärpänen on myös puraissut ja tuntuu että taas tähän loppuvuoteen olisi ideoita vaikka ja kuinka, mutta mistäs sen kaiken ajan näille ideoille sitten otatkaan. Keskimmäisessä kuvassa näkyy pientä sneakpeek kuvaa yhdestä askartelusta, josta ajattelin tehdä ihan oman postauksen kunhan taas pääsen kunnon askartelu kuntoon takaisin ja saan hommaa jatkettua eteenpäin. 

Joitakin sisustusideoitakin mielessä pyörii, ehkäpä päällimmäisenä olohuoneen ( sohvan takainen ) seinä. En oikein tiedä mitä sille seinälle haluaisin. Tämähän oli itseasiassa hieman murheenkryyni jo alustalähtien. Nyt siinä palvellut hylly on alkanut hivenen tympiä, joten saapi nähdä mikä siihen olisi hyvä ratkaisu :D

Tälläisiä kuulumisia tällä erää! Toivottavasti siellä on pysytty terveenä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...