keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Pienesti joulua + arvonnan voittaja

 


Voi kuinka ihanaa kun meillä ( etelässäkin ) on lunta maassa! Kyllä lumella on vaan ihmeellinen merkitys, ja varsinkin sillä ensi lumella. Kun sitä ensin odottaa ja sitten kun sitä todella alkaa satamaan on varmasti ilo kuten lapsilla! :) Heti on myös niin huimasti valoisampaa ja tulihan sitä hieman enemmän myös sitä joulutunnelmaa! 

Täällä on nyt hiljalleen kotiin alkanut hiipimään myös joulua, idealla: vähemmän on enemmän, kyllä, tänäkin vuonna :) Valoilla ja kukilla on todella iso merkitys jouluntunnelmaan, niin sen lisäksi hieman sinne tänne muuta koristeita mm. tähtiä niin se on aikalailla sitten siinä. 

Viikonloppuna kävin ostamassa isomman valokranssin yläkerran aulaan, koska vanha oli tuohon isoon ikkunaan auttamattomasti liian pieni. Ja voi kuinka tykkäänkin tuon kranssin tuomasta tunnelmasta, aivan kertakaikkisen ihana! 

Ensimmäinen Amarylliskin on auennut, ja mietinkin, että taidan leikata sen maljakkoon että kestää siinä vielä pidempään. Amaryllis on muuten nykyään ihan yksi lemppari joulukukista, kertakaikkisen kaunis ja näyttävä kukka. 

Instan puolelle kirjoittelinkin jo eilen illalla kun sain suoritettua Dermosil arvonnan ja nyt vielä myös tänne blogin puolelle voittaja! Onni suosi tällä kertaa anonyyminä täällä blogissa kirjoitellutta Annia, lämpimät onnittelut vielä täälläkin :) 

Kiitos kaikille osallistuneille, teitä oli hieno määrä sekä täällä että blogin puolella, jokainen kommentti ilahdutti kovasti! <3 

Joko siellä on alettu valmistautumaan jouluun? 

Mukavaa talvista viikon jatkoa! 

2 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle.
  Juuri mietin kausivalojen laittoja... ei sen enempää vielä joulua. Kynttilät toki palaa ja ilahduttaa pimeitä iltoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valot ja kynttilät onkin niin ihania juuri nyt :) Piristää kovasti tätä aikaa :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...