torstai 22. joulukuuta 2022

Joulun väri sekä suolaisia joulutorttuja

 


Kaksi yötä jouluun on! Hui kuinka tämä(kin) viikko on vilahtanut aivan silmissä. Nyt jos koska ne ylimääräiset tunnit olisivat tarpeen vuorokauteen. 

Onneksi kuitenkin muutama joulu vapaa alkoi tänään, ja tässä ehdin vielä hoidella muutaman lahja asian sekä muuta asiointia sillä välin kun mies on töissä. Sitten onkin aika pakata auto ja suunnata joulureissulle muutamaksi päiväksi.

Voi kumpa sitä aikaa tosiaankin olisi saanut näihin joulukuun päiviin enemmän. Olisi ollut muutama vinkki mitä olisin halunnut ehtiä jakamaan täällä blogin puolella myös, mutta kaikkeen ei vaan nyt aika harmiksi riittänyt. 

Otetaan kuitenkin tähän nyt yksi lupaamani resepti ja kurkataan meidän tämän joulun väri! Tuossa jo marraskuun puolella tuli testattua ehkä hieman hitiksikin nousseita suolaisia joulutorttuja. Eikä mikään ihme, että näistä on tullut suosittuja, sillä olivathan nämä nyt ihan huisin hyviä! Voi NAM!

Näihin suolaisiin torttuihin laitettiin:

- tuorejuustoa

- kylmäsavulohta

- tilliä

-suolaa sekä pippuria

Sekoita kaikki aineet keskenään ja annostele paistettujen ja jäähtyneiden torttujen päälle. Jätä kalaa hieman sivuun, jotta voit sillä vielä koristella halutessasi tortut. 

Tortut maistuivat erittäin hyvältä kohtuu lämpimänä, mutta myös kylmänä. Itselläni olisi tarkoitus tehdä näitä joulun kahvittelupöytään suolaiseksi herkuksi :) Ja jospa sitten siinä samalla pyöräyttää myös muutaman perinteisen tortun! 

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Usein sitä tulee tuossa hyvissä ajoin syksyllä jo hieman mietittyä joulun värimaailmaa, ja mikä milloinkin eniten miellyttää. 

Tänä vuonna kun joulufiilis on ollut hieman kateissa, niin jotenkin tuokin asia jäi hieman taka-alalle ja asiaa ei tullut sen enempää mietittyä. 

Kuitenkin ilman suurempaa miettimistä joulun väriksi on kuin itsestään valikoitunut vihreä, joka on todenlailla hurmannut minut kyllä, ja ehkäpä täytyy sanoa, että myös hieman yllättänyt. Mutta vihreä on tuntunut jotenkin lämpimältä ja mukavalta juuri tähän jouluun. 

Saapi nähdä kuinka pitkä innostus tämän vihreän kanssa onkaan, onko sillä kuinka kiire joulun jälkeen vai vieläkö se saa ilahduttaa myöhemminkin. :) 


Nyt on kuitenkin aika aloitella päivän hommat ja toivotella oikein ihanaa joulun aikaa teille kaikille sekä lukijat, että yhteistyö kumppanit! <3 Ihana kun olette siellä! <3 

KIITOS! <3 


P.S. Voittajan yhteydenottoa kaipailen vielä edellisessä postauksessa ( Jannna! )


4 kommenttia:

 1. Rauhallista joulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! :) Mukavia välipäiviä sekä vuodenvaihdetta sinulle! :)

   Poista
 2. Heippa!

  Kiitos voitosta ja anteeksi pieni viive!

  Lähetin spostia!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...