perjantai 10. maaliskuuta 2023

Köpsötellen viikonloppuun

 


Se olisi taas yksi viikko loppusuoralla ja viikonloppu edessä! Täällä viikonloppu sujuu töiden merkeissä ja sitten alkuviikosta vapailla. 

Kevätkin pääsi jälleen "yllättämään". Tai siis kalenterin mukaan tarkoitan.  Nythän ollaan saatu nauttia mitä kauneimmista talvipäivistä vihdoin! Siis ihan hurmaavia päiviä, vaikkakin itselle aina pieni jännitys, koska vuoden pahinta migreeni aikaa. Mutta aurinkolasit tiukasti nokalle, ja ulos! Ihana kun lumi narskuu jalkojen alla, auringon säteet lämmittävät jo huomattavasti pakkasesta huolimatta ja ulkoilusta saa ihanat punaiset posket. Nyt kuitenkin pakitetaan hieman aikaa taaksepäin ja syksylle, siihen kauneimpaan ruska aikaan! Kuvia on vilahdellut instan puolella, mutta halusin myös tänne blogiin muistoksi. 

Kuvailin silloin nimittäin ihanalla läheisellä kartanolla uusia ihania Pomar kenkiäni hyvinkin suurella innolla. Olen nimittäin itse aika vannoutunut tietyntyyppisten ( talvi ) kenkien käyttäjä, ja siksi olinkin suuresti innoissani kun pääsin valitsemaan uusia kenkiä ja hyppäsin omalta mukavuus alueelta pois ja valitsin nämä Kara maiharit. Ja onneksi valitsin, koska olen ollut niin tyytyväinen näihin! 

Kenkiä piti tietysti päästä käyttämään jo heti loppusyksystä kun säät alkoivat viilenemään ja sittemmin tottakai ovat olleet tässä talven tassutuksissa mukana. 

Kannattaa muuten kurkata Pomar Outlet, saat vielä -20% outletin tuotteista! Nyt olisi kuitenkin edessä hieman kotihommia aamusta ja sitten pitäisi tassutella iltavuoroon. Tästä se viikonloppu taas lähtee. 

Onko siellä viikonloppu suunnitelmia?

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!


* yhteistyössä: https://www.pomar.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...