sunnuntai 20. elokuuta 2023

Uutta saunaan + Marimekko sauna DIY jatko

 


Elokuu, hämärtyvät ja viilenevät illat sekä jo pieni tuoksu tulevasta syksystä. Mikäpä tähän sopisi paremmin kun saunan lämpö. 

Meillä saunotaan paljon ja ympäri vuoden. Toki luonnollisesti kesä aikaan yleisesti vähemmän, mutta tämäkin toki vaihtelee sen mukaan millainen kesä on. Esimerkiksi tänä kesänä on tullut saunottua hieman edellisiä kesiä enemmän. 

Meillä oli pitkään vanhassa kodissa sauna varasto käytössä sekä kissojen käytössä, joten monta vuotta saunaan pääsy oli ihan luksusta. Sauna olikin siis yksi tosi tosi iso juttu kun muutettiin kolme vuotta sitten. Ja täytyy sanoa, että oikeastaan se tuntuu vieläkin vähän juuri siltä ihanalta luksukselta, vaikka saunan voi napauttaa päälle koska vaan! Sauna uudistui taannoin kun saunaan saapui aivan ihanat uudet KOLO Sauna tuotteet: uusi kiulu sekä kauha ja lämpömittari. Nämä olivat todellakin kuin tehty meidän saunaan, joten tälläinen pieni uudistus saunan puolelle toi mukavaa piristystä. 

Kyseiset tuotteet ovat olleet itsellä jo hetken aikaa mielessä, joten siitäkin syystä tämä oli ihan super juttu! 

Kerrankin uskallan melkein sanoa, että valinta oli helppo, koska nämä valkoiset ( kakkos ) tuotteet puunvärillä piristettynä ovat kyllä todella ilo silmälle. Kannattaa toki kurkata myös mitä muita upeita malleja löytyy, josko toinen malli on enemmän sinun silmään! :) 

Kyllä saunominen on ollut taas astetta mukavampaa kun on loistavat tuotteet! Olen kirjoitellut alunperin täällä ihanista Marimekon saunatekstiileistä jotka ihana äitini meille teki taannoin. 

Laudeliina on kovassa käytössä ja ehdottomasti lemppari meille, ja tyynyt luonnollisesti ovat myös saunassa aina. Tästä jalostin ideaa uusiksi ja vein taannoin äidille lisää kangasta ja sillä kertaa sitten syntyivätkin pefletit samasta ihanasta kivet kankaasta. Joten nyt on hieman vaihtelun varaa näissä lemppareissa! 

Sauna siis sai kaikinpuolin uuden ilmeen näiden uudistusten myötä, joten nyt voi hyvin ottaa syksyn ja viileämmät ilman vastaan. 


Mukavaa päivää kaikille!


* Yhteistyössä: KOLO Sauna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...