maanantai 16. lokakuuta 2023

Mikä syksyssä on parasta? + Arvonnan voittaja

 


Mukavaa uutta viikkoa kaikille ja ihanaa syyslomaa ketkä juuri lomaa aloittelee! :) 

Täällä vedellään itseasiassa viimeistä päivää syyslomaa, tai jos tarkkoja ollaan niin mies meni jo töihin ja itselläni yksi extra vapaa loman päälle. 

Mutta, meidän syysloma ( vuoden paras loma! ) oli I H A N A ! Voihan, kun se vaan meni aivan liian nopeasti ohitse. Tämä mennyt viikko oli jotenkin tosi merkityksellinen, ja tunteellinen. Voin rehellisesti sanoa nauttineeni parhaan mukaan jokaisesta hetkestä yhteisellä lomalla. 

Loma oli myös todella aktiivinen kaikella tapaa! Saatiin todella paljon kotona tehtyä hommia, ulkoiltiin ja retkeiltiin todella paljon, rästihommia tehtyä, käytyä leffassa, sisusteltua ja ulkohommia myös sekä yksi pidempi reissu myös. Kaikesta jäi niin hyvä mieli ja mitään muuta en olisi toivonut kun useassa kohtaa ajan hidastavan. 

Tähän ei voi kun sanoa: sydän täynnä ihania muistoja <3Viime viikolla alkaneessa ihanassa kalenteri arvonnassa yhdessä Ainoa:n kanssa kyselin, että mikä syksyssä on parasta. Ja kuinka ihana olikaan lukea teidän vastauksia tähän asiaan, ja samalla myös huomata että kyllä siitä syksystä yllättävän moni pitää kuitenkin vaikka helposti syksystä ollaan yleisesti toista mieltä. 

Lupasin koostaa vastauksia ja tässä olkaa hyvät: 

* viileät ilmat // raikkaat ilmat // kirpeät aamut // pieni pakkanen

* syksyn värit // ruska // keltainen metsä // väriloisto 

* kynttilät // takkatuli // hyggeily // kausivalot // villasukat 

* neulominen // sieniretket // jooga // lenkkeily 

Aivan ihania asioita kerroitte mikä syksyssä on parasta! Eikös? Näistä ei voinut kun tulla hyvälle tuulelle ja ihanan samanlaisia ajatuksia monella. Syksyssä on todellakin niin monta ihanaa asiaa :) 

Toivottavasti myös sinulle tarttui hymy ja hyvä mieli matkaan tästä! Kiitos siis kaikille ihanista vastauksista! Jos haluat vielä laajemmin käydä katsomassa, niin klick ja pääset lukemaan näitä ihania syksyn ajatuksia. 

Arvonta on nyt myös suoritettu, kiitos myös samalla tietysti kaikille osallistujille! <3

Voitto osui anonyyminä kirjoittaneelle Johannalle! :) Onneksi olkoon! :) Olethan yhteydessä minuun päin niin saadaan palkinto sitten matkaan! 

Toivottavasti suurimmat myrskyt ovat nyt takanapäin ( meidän lomalle niitä osui useampi, mutta myös upeita syyspäiviä! ) ja nyt lomailevat saatte viettää kauniin syysviikon :) Jospa se ruskakin kaunistuisi entisestään. Poikkeuksellinen syysloma meille, kun ruska ei ollut parhaimmillaan nimittäin. 


Kuullaan taas! Kiitos kun olet siellä! :) 


Kiitos kaunis myös Ainoa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...