tiistai 24. lokakuuta 2023

Yksi sunnuntai

 


Kaunis aurinkoinen sunnuntai ja vapaapäivä molemmilla. Mikä olisikaan parempi hetki tehdä kaunis kattaus ja nauttia lounas hetkestä yhdessä kaikessa rauhassa. 

Innostuksen kauniiseen kattaukseen sain ihanista jo loppukesästä kerätyistä kaisloista jotka ovat kivasti kuivuneet. Ne sopivat aivan täydellisesti uuteen ihanaan Fanni K:n Ilma maljakkoon. Tästä  näiden yhdistelmästä kaikki lähti liikkeelle. 

Kattausta on mukava tehdä kun samalla ihana valmistuva ruoan tuoksu alkaa leijailla uunista. Tässä on juuri ihana hetki. Sellainen pieni iso hetki arjen keskelle. 
Kattaukseen laitoin sunnuntain kunniaksi myös ihanat lautasliinarenkaat, jotka ovat niin ajattomat ja sopivat moneen tyyliin että kattaukseen. Näistä pidän todella paljon! 

Tähän väliin on melkein pakko sanoa, että tässäkin nyt toimi loistavasti sanonta: vähemmän on enemmän. Pienillä jutuilla saa todellakin niin silmää miellyttävän kattauksen tehtyä ja juuri sellaista pientä extraa arjen keskelle. 

Itselläni toimii nykyään aika loistavasti moneenkin asiaan tuo samainen "kultainen sanonta". Ruokailutilan senkin päälle tykkään kovasti tehdä erilaisia asetelmia ja nämä vaihtuu milloin vuodenaikojen, milloin fiiliksen mukaan. 

Kynttiläaika on parhaimmillaan ja pimeneviin iltoihin on ihana sytyttää kynttilät palamaan. Kuinka rakastankaan kynttilän valoa ja sitä tunnelmaa! 

Samaisena sunnuntaina laittelin uudet lasilyhdyt vihreänä että ruskeana senkin päälle ja täytyy sanoa, että näistä tulee kyllä mitä ihanin valo. Näissä lyhdyissä itseasiassa itsellä on vielä ajastettuna pattereilla toimivat kynttilät joten aika näppärää! Syksyhän on myös mitä parhainta aikaa sisustamiseen, koska kotona vietetään enemmän aikaa syksyn ja talven tullen. Ja onhan se sisustaminen nyt vaan niin kertakaikkisen mukavaa! 

Senkin eteen uutta ilmettä antaa ihana Rauha matto. Se on kyllä aika symppis ja tuo meidän kotiin juuri sitä oikeaa tunnelmaa mitä kaivataan. Ja ovathan nämä juuttimatot niin toimivia ja ajattomia. 

Lopun kaiken aika pienellä saa ihan uutta ja mukavaa ilmettä kotiin, eikös? 

Onko siellä tullut sisustuskärpänen näin syksyn tullen jo kylään? 

Nyt on kuitenkin aika toivotella mukavaa uutta syysviikkoa, nautitaan tästä ihanasta ajasta ja tunnelmasta! :) 


Yhteistyössä: Fanni K


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...