keskiviikko 8. marraskuuta 2023

Toivottu kirppislöytö

 


Heippa pitkästä aikaa myös tänne blogin puolelle! 

Tänne rantautui ensimmäinen syysflunssa, joka tulikin ihmeen rajuna loppujen lopuksi. Tai ainakin siinä mielessä, että voimat se vei täysin ja todellakin oli levättävä. Taitaa olla todella paljon muutenkin tauteja liikenteessä, tuntuu että yks sun toinen pärskii. 

Mitäpäs sitten muuten?! 

Lokakuu ehti vaihtua marraskuuksi ja ollaan jo lähempänä joulua, eli hieman jo jouluisia ajatuksia on alkanut hiipiä mieleen ja kotiinkin. Tällä viikolla löysin ensimmäiset hyasintit ja amarylliksen myös. Ihana päästä taas tekemään asetelmia näistä sipulikukista! 

Mutta kuulkaa, nyt viimein muistin palata tuon yhden jo kevät-talvella tehdyn kirppislöydön pariin! Kerroin kevät-talvella kuinka torista tuli tehtyä pari enemmän kun onnistunutta löytöä ( klick  ) ja tämä kirppislöytö oli sitten ihan kirsikka kakun päälle samoihin aikoihin. Yleensähän itselläni ei ole hyvää tuuria tälläisten löytöjen suhteen, mutta nyt sitten sattui useampi samaan aikaan! :) Kirppiksillä tulee nykyään kierreltyä ani harvoin. Tänäkin vuonna tasan tuo yksi kerta kun tämä löytö tehtiin. Vaikka se onkin mukavaa vaihtelua ja hyvinkin saattaa löytää sellaista mitä ei kaupasta, niin jotenkin ei vaan tule nykyään niin lähdettyä. Toria sen sijaan sitten selailee enemmän, jos jotakin erikoisempaa mielessä esimerkiksi. 

Olen pitkään pitkään halunnut nyt jo valmistuksesta poistunutta Arabian Lokerovatia. Silloin tällöin olen sitä juuri Toristakin kurkkinut, mutta koskaan ei ole kohdalle osunut. 

Talvilomalla tosiaan tehtiin pieni kierros kirpparilla ja kuinka onnekas sattuma olikaan kun mieheni tämän bongasi yhdeltä hyllyltä! Itse olin kävellyt jo ohi, joten olipahan todella mieluisia ylläri että tämä kuitenkin sitten osui silmiin ja pari kertaa vatia pyöritellessä totesin, että voi olla jopa ihan käyttämätön, koska niin uudenveroiselta vaikutti. Hintakaan ei ollut todellakaan huono, joten ihan huippulöytö loman loppuun! :) 

Pohjassa on erään yrityksen leima, eli lienee jokin liikelahja ollut aikanaan, mutta kukapa sitä pohjaa katselee joten tämä ei haitannut yhtään. Todella tyytyväisenä sitten loppu kirppisreissu kuljettiin ja myös mitä etsittiin ( muutamia kirjoja ) osui mukaamme, joten kaikinpuolin onnistunut reissu tällä kertaa. Kannatti käydä! 

Itseäni alkoi sitten vielä tarkemmin kiinnostaa tämän Lokerovadin historia ja tiedustelinkin asiaa sitten Iittalalta. 

Vati on ollut tuotannossa vuosina 2001 - 2013. Silloin vadin suositushinta on ollut 120€. Tässä vaiheessa mietin, että todellakin kävi tuuri, koska jos en nyt väärin muista niin 35€ tämä versio oli kirpparilla. 

Lokerovati on päässyt tässä pitkin vuotta käyttöön kovasti ja tähän joulunalus // joulunaikaan tämä on kyllä ihan huippu juttu. Tähän kun saa monenlaista herkkua tarjolle. 


Oletko sinä tehnyt lähiaikoina hyviä kirppislöytöjä? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...