keskiviikko 27. joulukuuta 2023

Joulun aikaa

 


Niin se joulu taas vilahti nopeammin ohi kuin mitä taas osasi arvata. Miten se onkin aina vuosi toisen perään "yllätys" kuinka nopeasti ne pyhät lopulta menevätkään. 

Hyvistä suunnitelmista huolimatta en ehtinyt tänne blogin puolelle toivottelemaan hyvää joulua enää, mutta toivottavasti instagramin puolella toivotukset mahdollisimman monelle tavoitti. Aika siis meni myös ennen joulua nopeampaa kun ajattelin. 

Joulu-23 oli kovin erilainen meillä kun aikaisemmin monessakin mielessä. Joulussa oli paljon kaikkea uutta, mutta onneksi myös tuttuja nyt jo ihanaksi perinteiksi muodostuneita asioita. 

Uutta joulussa oli se, että meidän perhe vietti joulua kylpylähotellissa, joka on omanlainen haave ollut muutamia vuosia itsellä jo. Valmiit ruokapöydät olivat aika luksusta ja leppoisa olo muutenkin. Kylpylän puolelle olisi ollut mukava pulahtaa useamminkin, nyt ehdittiin vain kerran, mutta kyseinen kynttilä uinti oli kyllä sen arvoinen!  Vielä jos haavetta hieman tarkentaa, niin siirtyisin ehdottomasti Lappiin vaikkapa vastaavaan paikkaan tai lasi-igluun, voi kuinka se olisi hauskaa!

Jouluaattoa saatiin viettää niin ihanasti jo perinteeksi tulleesti osan perheen kesken. Tämä onkin itselle aivan tärkeäksi tullut perinne, tunnelma on kyllä mitä parhain sekä seura ja meillä on aina niin mukavaa <3 Ihana istua rauhassa yhdessä pöydän ääressä ja syödä joulun herkkuja! Tästä siirryttiin hautasmaa kierrokselle, joka oli hämärtyvässä illassa todella kaunista. 

Joulupäivän suunnitelmat meni uusiksi, joka oli harmitus, koska olisi mukava ollut kokoontua kaikin. Mutta nykytilanne ja melkoiset flunssat laittoivat tilanteen uusiksi. Tehtiin sitten joulupäivän ajelua ja kävimme kyläilemässä tai oven takana vielä tärkeiden luona. Illan kruunasi sitten tosiaan se kynttilä uinti hotellilla. 

Tapaninpäivänä oli aika kerätä tavarat kasaan ja lähteä ajelemaan kotia kohti. Empä muista vastaavaa reissua, nimittäin ihanan rauhallista oli liikenteessä ja koko matka oli kyllä kuin sadusta. Taivas oli uskomattoman kauniin värinen ja aurinko pilkisteli välillä. Välillä sateli hiljaksiin lunta. Ei oikein edes riitä sanoja! Kotona odotteli vielä muutama lahja meitä sekä katsottiin joululeffaa ja saunottiin. 

Saimme aivan ihania lahjoja, ja niistä tätäkin kautta vielä I S O  K I I T O S kaikille, voi että <3 Kuvissa vilahtaa nyt muutama ihana ja yllätys lahja! Tässäkin vaiheessa menee ihan sanattomaksi! 

Joulu oli myös kaiken uuden(kin) vuoksi kovin tunteita täynnä, mutta elämä menee eteenpäin ja näin luodaan uusia perinteitä hiljalleen. Niin paljon oli aihetta hymyyn ja kiitollisuuteen vaikka kyyneliltäkään ei voinut välttyä. 

Vielä kuitenkin nautitaan joulun ajasta ja tästä ihanasta tunnelmasta joka aina liian nopeasti menee ohi <3

Ihania ja tunnelmallisia välipäiviä kaikille! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...