maanantai 11. joulukuuta 2023

Tervetuloa joulu ja alekoodi! + arvonnan voittaja

 


Tervetuloa joulu!

En ehkä ole ainoa jolla joulu fiilis vaihtelee? Ja nyt tarkoitan, että eri vuosina voi jouluttaa enemmän, kun taas toisinaan vähemmän. Muistan kuinka viime vuonna sai hieman hakea tuota joulun tunnelmaa, kun taas tänä vuonna se on saapunut hiljalleen oikein mukavasti. 

Tänä vuonna olen tosin ajatellut useamman kerran, että vaikka se itse joulu onkin niin ihana, niin nämä lähestyvät päivät ennen joulua ovat kyllä itselle äärimmäisen tärkeitä ja arvokkaita myös. Näihin hetkiin toivoisin myös kun saisi ajan pysähtymään. Olisi monta juttua mitä olisi mukava tehdä ja missä käydä ennen joulua, mutta kaikkeen ei vaan aika riitä. 

Onneksi nyt kuitenkin se joulu fiilis on ollut jo hyvän aikaa päällä ja viikonloppuna sitä saatiin ehdottomasti lisää kun vietettiin päivä Helsingissä jouluisissa tunnelmissa. Instan puolelle laitoinkin jo tunnelmia tuosta meidän ihanasta päivästä, katsotaan ehtisikö tänne blogin puolelle jakaa myös tunnelmia! :) Kotona alkaa olemaan joulu jutut paikallaan nyt kun kuusikin on ihastuttanut jo viikon verran. Tänäkin vuonna mennään vähemmän on enemmän periaatteella, mutta silti mukavan jouluista ja kotoista tunnelmaa unohtamatta. 

AmandaB joulu koristeet tuovat heti kotiin tullessa ihanan jouluisen tunnelman. Portaisiin löytyi ihana uusi lyhty johon sujautin jo aikaisemmassa lyhdyssä olleen valonauhan. Haaveilin kranssia ( klick , sivulla 18-19 ) portaisiin, mutta en oikein tiennyt miten tarkalleen. Yhtenä kauniina päivänä sitten virittelin kranssin vain kokeeksi tuohon roikkumaan ja se on kyllä ollut ihan tämän joulun ykkös juttuja! Ihastuttava! 

Paperikoristeet ovat olleet aina yksi heikkous itsellä ja kuinka ihania nämä vihreät ja valkoiset koristeet ovatkaan näissä oksissa. Lemppareita! 

Vaikka en varsinaisesti mikään tonttu ihminen ole, niin tätä pientä vaaleaa tonttua pöydällä en voinut vastustaa. Suloinen tapaus kerrassaan! 

Aika pienellä siis sai tähänkin tilaan kovasti joulun tunnelmaa eikös? :) 

Koodilla "stellavanilja" saat -20% jouluaattoon asti ostoksista! :) 

Tykkäätkö sinä laittaa runsaammin joulua vai onko sielläkin vähemmän on enemmän periaate? Joten nyt voin sanoa, joulu on ihan tervetullut! <3

Tähän loppuun vielä arvonnan voittaja! 

Ensinnäkin k i i t o s ihan teille kaikille arvontaan osallistuneille! <3 On aivan ihana lukea aina kommenttejanne ja mukava nähdä onko jokin tuote ihan hitti vaikkapa! 

Arpakone pyöri nyt aamulla ja voittajaksi nousi: anonyymi AS! Onnittelut voittajalle! <3 Laitatko viestiä mitkä tuotteet valitset ja yhteystiedot?


IHANAA JOULUISTA VIIKKOA! <3


Yhteistyössä: AmandaB

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...