tiistai 5. joulukuuta 2023

TASSU:tellen eteenpäin + arvonnan voittaja

 


Kävin ( pari viikkoa sitten ) juuri muutama tunti ennen lumen tuloa kuvaamassa näitä uusia ihania ja eritoten lämpimiä Pomar:in TASSU nilkkureita. Viimeiset muistot samalla siis syksystä ja tästä kauniista pakkas aamusta. 

Löytyykö sieltä muita  jolla varpaat palelee helposti heti kun menee pakkasen puolelle? 

Täällä on yksi! Ja olen todella huono käyttämään paksuja tai saati kaksia sukkia kengissä, joten itselle on ehdottoman tärkeää talvikengissä, että ne ovat itsessään niin lämpimät, että normi sukalla pärjää kovemmassakin pakkasessa. 

Hiphei, tässä ne ovat itselle, talven pelastajat todella! Nyt ollaan saatu nauttia ( eivät varmasti kaikki! ) ihanista kunnon pakkaspäivistä, joten silloin on mukavaa, että on varusteet kunnossa, ettei ulkona tarvitse palella vaan ulkoilu on silloinkin miellyttävää. 

Hyvä pito kengissä on itselle lämpimyyden lisäksi ihan kärki asioita ja näissä nilkkureissa se on myös loistavaa. TASSU nilkkureissa on TR-kumipohja joka on todella pitävä ja näillä on päässyt turvallisesti kulkemaan eteenpäin, vaikka monenlaista keliä tässä on ehtinyt jo tämän talven aikana olla. 

Olen miettinyt ja naureskellutkin, että ehkä tuo lämpimyys ja pito on myös iän tuomia asioita, nimittäin kun katselee nuorten menoa tuolla liikenteessä, niin huhhuh. On se kiva itse mennä reippaalla ja hyvillä askelilla eteenpäin eikä liukastella! :) 

Tassu nilkkurit kuuluvat Pomar Zero Waste mallistoon jonka suunnittelussa ja valmistuksessa on käytetty kestävämpää lähestymistapaa. 

Kyseistä kenkää löytyy tämän lisäksi mustana ja ne löytyvät nyt puoleen hintaan Pomar:in omilta sivuilta! Eli jos vielä kaipaat hyvää talvikenkää niin tässä itseltä tulee enemmän kun lämmin suositus näille! :) Kiitos kiitos kovasti vielä ensimmäiseen joulu arvontaan osallistuneille! <3

Oli ihana lukea jälleen kommenttejanne ja yllättävän monelle tähdet olivat uusi mutta ihana tuttavuus. Kuinka suuri ilo on jakaa tälläisiä vinkkejä! :) 

Arvonta kone on nyt pyörinyt ja voittajaksi nousi: anonyymi Jossu! Lämpimät onnittelut :) Laitatko minulle päin viestiä niin palkinto löytää oikeaan paikkaan? 

Tällä hetkellä on menossa toinen arvonta, joten klick ja pääset osallistumaan tähän! 


Mukavaa pakkaspäivää kaikille! <3


Yhteistyössä: Pomar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...