lauantai 10. helmikuuta 2024

T a l v i l o m a l l a

 


Sekä blogin, että instan puolella on viime päivinä ollut melkoisen hiljaista koska sitkeästä välttelystä huolimatta meillekin lopulta sitten rantautui melkoinen ( flunssa ) tauti, joka todella kirjaimellisesti pisti sängyn ja sohvan pohjalle. 

Mutta nyt tuosta horroksesta aletaan pikkuhiljaa heräilemään ja antibiotitkin ( 10pv kuuri ) loppui vihdoin eilen! Josko tästä siis nyt päästään taas ihmisten kirjoihin pikkuhiljaa. 

Muutaman päivän ehti olemaan hieman vielä puolilla tehoilla arjessa kiinni, kunnes koetti kovin odotettu hetki: nimittäin talviloma! Oi joi! Ja ainakin tässä vaiheessa ilmat näyttää juuri mahtavilta tälle lomalle! :) 

Joten on ehkä sanomattakin selvää, että kun ilmatkin näyttävät suosivan ja viime päivät ja viikot on tullut vietettyä enemmän kun liikaa sisällä, niin tiedossa on ainakin kunnolla ulkoilua! Voi kuinka ihan todella todella kovasti odotan, että pääsee haukkaamaan raitista ilmaa :) 

Perinteinen Fazerin reissu kuuluu tottakai lomaan myös ja ehkäpä pitäisi suunnata myös elokuviin ja kenties keilaamaan. Muuten ihan fiiliksen mukaan ja rauhaksiinkin. 

Tottakai nokka suunnataan myös vanhoille kotikulmille käymään pitkästä aikaa, ja tämä onkin täten kovin odotettu reissu. 

Ehdin jo heti loman alkuun Wolttaamaan lomakukat hurmaavasta Ihana Kukkanen kaupasta ja nyt kelpaakin sitten lomaa aloitella. 

Yhden tuunauksen ajattelin myös esitellä ihan lähiaikoina mikä valmistui juuri ennen sairastumista. Instan puolella siitä ehtikin hieman jo vilausta näkyä, mutta palataan täällä blogissakin siihen asiaan.

 Sitä ennen kuitenkin on ystävänpäivän ja blogin synttäreiden kunniaksi tulossa mukava arvonta joten kannattaa pysyä kuulolla! 


AURINKOISTA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...