tiistai 20. helmikuuta 2024

Talviloman kuulumisia ja arvonnan voittaja


 

Siinä se sitten vähän reilu viikko vierähti talviloman merkeissä - luonnollisesti: aivan liian nopeasti. Kuinka sitä aina loman alussa tuntuukin, että on pitkä aika arjen alkuun, vaikka tasan tietää ajan kuluvan liian nopeasti. 

Meille osui pääosin todella kivat säät lomaviikolle. Mukavaa pakkasta ja aurinkokin näyttäytyi useampana päivänä. Yksi lumimyrsky osui myös, johon oltiin hyvin varauduttu etukäteen joten ei hätää senkään suhteen. 

Joten kun ilmat suosi, niin ulkoiltua tuli mukavasti loman aikana. Tämähän oli myös tavoitteena, koska lomaa edelsi pitkä sairastelu ja raitista ilmaa ja ulkoilua oli kovin jo ikävä. Tähän voi siis olla enemmän kun tyytyväinen loman osalta. Käytiin mm. Helsingissä tallustelemassa Töölön nurkilla ja lopuksi juotiin kuumat kaakaot Cafe Regatassa ( ollut jo hetken suunnitteleilla ). Kuinka ihana paikka muuten! Suosittelut! 

Mitäs muuta sitten lomalla tehtiin? 

* vietettiin ystävänpäivää samalla sitä lumimyrskyä pidellen

* käytiin leffassa katsomassa Myrskyluodon Maija ( joka muuten todella yllätti kuinka hyvä oli! )

* leivottiin uusia gluteenittomia sämpylöitä

* katsottiin lemppari sarjaa ja pari leffaa kotona

* asennettiin pimennysverho aulaan

* käytiin vanhoilla kotikulmilla

* tehtiin perinteinen loman aloitus retki Fazerilaan ( jossa muuten taas palvelu 6/5! )

* kotoiltiin

* tehtiin todella hyvää lohikeittoa itse ( harvinaista nimittäin että tehdään keittoa! )

Siinäpä nyt ainakin hieman loman kuulumisia menneeltä lomaviikolta. Eilen vietin vielä rauhallisen vapaan kotoillen ja ulkoillen ja tänään sitten töiden pariin. Seuraavaa lomaa odotellen ja nyt arjesta taas nauttien. Pianhan siihen taas kiinni pääsee. Sitten vielä arvonnan pariin. 

Kiitos jälleen kovasti kaikille osallistujille sekä täällä blogissa, että instan puolella. En osaa tarpeeksi kertoa kuinka mukava oli lukea teidän Marimekko ja Unikko tarinoita vuosien takaa ja uudempiakin tarinoita ilman muuta. Kyllä Unikko on vaan niin montaa koskettanut jo vuosikymmenet sitten ja tämä päivä tietysti on sitten oma lukunsa! :) Kiitos siis kaikista ihanista tarinoistanne! <3

Arpakone on nyt pyörinyt ja voittajaksi nousi täällä blogissa kirjoittanut anonyymi AJS! Onnittelut Unikko kangaskassin voitosta :) Laitatko s.postia niin kassi pääsee matkaan! 


Nyt toivottelen iloista lomaa tällä viikolla lomaileville ja mukavaa viikkoa kaikille muille! :) 2 kommenttia:

  1. Mitä lautasia nuo, puulta näyttävät on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko nuita viimeisen kuvan lautasia? :) Kuva on otettu Fazerilassa ja ovat posliinilautaset. Ikävä kyllä en katsonut merkkiä tms. Tästä katsoen tottavie äkkiseltään näyttää puulta :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...