lauantai 17. helmikuuta 2024

DIY: Marimekko jakkara (nro 3 )

 


En suinkaan ole ihastunut näihin Marimekon jakkaroihin?! 

Tämä oli nyt nimittäin kolmas kerta kun tuunattiin puista jakkaraa jo! Mutta eipä sillä, nimittäin kaikki nämä jakkarat eroavat toisistaan ja joka kerta on mielestäni tehty aina onnistuneempi versio!

Ensimmäiset versiot voit kurkata tästä, jolloin tuunattiin vanhat jo kertaalleen maalilla tuunatut vanhat jakkarat joilla ei ollut enää käyttöä sellaisinaan. Ja toisen jakkara tuunauksen voit kurkata puolestaan tästä, jolloin ostin uuden kauniin puun värisen jakkaran ja kankaaksi se sai yhden ehdottomasti suosikki väreistä Unikkoa! :) 

Nyt sitten oli aika tuunata erilaisin versio, nimittäin alunperin musta jakkara sai mustavalkoista Unikkoa ylleen! Taisi olla ennen joulua kun instassa vilahti silmiini kuva mustavalkoisesta Marimekon jakkarasta. Kuva kuitenkin pääsi eksymään itseltä, enkä muista yhtään kuvasta enempää. Jäin kuitenkin miettimään, että miksihän ihmeessä ei ole tullut aikaisemmin mieleen tuunailla tälläistä jakkaraa, koska onhan tuo nyt ihan todella hieno ainakin omaan silmään! 

Instan puolella ehdin pari viikkoa sitten pitää hieman galluppia tämän uusimman ja tuon suosikki Unikko jakkaran välillä ja ehkä itseni hieman yllätti koska tuo puun värinen vei selvän voiton. Ihan tarkkaan en nyt muista kuinka äänet jakautuivat, mutta kutakuinkin n. 30% mustavalkoiselle ja n.70% puolestaan sitten tuolle puunväriselle. Mutta ilman muuta, jokaiselle jotakin :) Jakkara sopii moneen paikkaan kotona ja toimii tarvittaessa loistavana lisä istuimena. Nämä ovat kyllä olleet todella käteviä ja mukavia pikku tuunauksia. Jos yhtään innostuit niin suosittelen kokeilemaan. Tuossa ensimmäisessä jakkara postauksessa on ohjetta kuinka jakkarat kätevästi syntyy. Instan puolella löytyy myös video muodossa ihanalta Tiia:n tililtä ( @tiia_diy) vinkkiä jakkaran tuunaukseen! 

Vieläköhän keksii tehdä jotakin erilaista?! 


** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **

Täällä vietellään talviloman viimeisiä päiviä yhdessä. Johan se viikko onkin taas karannut nopeasti. Mutta niinhän se on, loma menee aina vielä nopeampaa kuin aika muuten. Viikon ajalta on niin ihania muistoja, että niihin hetkiin palaisi mielellään vaikka uudelleen. 

Ajattelin myös tänne blogin puolelle hieman koostaa talviloman kuulumisia. 

Ihanaa viikonloppua kaikille ja iloa loman alkuun jos siellä loma ovella kolkuttelee! :) 


P.S. Vielä ehdit osallistumaan tässä Marimekon kangaskassi arvontaan! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...