keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Ystävänpäivä arvonta: Marimekon kangaskassi ( Unikko 60-V )

 


IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ TEILLE LUKIJAT! 

Niin se on helmikuukin mennyt nopeaa tahtia ja on tullut jo ystävänpäivän aika! Vaikka, eipä sillä, olen usein aikaisemminkin kirjoittanut, että ystävänpäivähän on joka päivä, niin tärkeitä ihmisiä kun ovatkin meille kaikille elämässä! <3 Jokatapauksessa on kuitenkin ihanaa että tässä talven tuiverruksen keskellä on tälläinen tärkeä päivä! 

Blogin puolella tämä ystävänpäivä on tällä kertaa hieman erivärinen kun perinteinen ystävänpäivä, ainakin jos katsoo ihanaa arvonta palkintoa, nimittäin upeaa Marimekon Unikko Anniversary kassia

Yhdessä MARI-A:n kanssa päätettiin järjestää pieni ylläri arvonta tähän talven keskelle piristämään ja mikäs sen parempi hetki kun tämä ystävänpäivä! 



Kukaan Marimekko fani ei varmasti ole voinut välttyä tiedolta, että tänä vuonna on Unikon juhla vuosi. Unikko täyttää tänä vuonna peräti 60-vuotta! 

Tässä vaiheessa on pakko mainita, että suurena Marimekko fanina olisi ollut todella mielenkiintoista seurata eri vuosikymmeninä Unikon matkaa ja tarinaa. Nuihin vuosiin mahtuu niin paljon varmasti erilaisia tarinoita, että oi! Kuinka ihana on nähdä mm. vanhoja ja retro valokuviakin muutamien vuosikymmenten takaa esimerkiksi asunnoista joissa on Unikko verhot tms. Nostalgista! Saatika kaikki ihanat vaatteet vaikkapa 70 ja 80 - luvuilla. Voisin jäädä toviksi jos toiseksi tälläisien kuvien ja tunnelmien pariin! 

Kuinka monta eri väriyhdistelmääkin tämä ikoninen kuvio onkaan saanut näiden vuosien aikana "ylleen" ja mitä kaikkea siitä onkaan tehty tänä aikana! 

Vaikka olenkin äärimmäisen huono lukemaan kirjoja, niin jos tästä tarinasta tehdään kirja niin lupaan sen kirjan lukea. Nimittäin kun on todella kiinnostava aihe, niin silloin kirja vie jopa minut mukanaan! 



Polkaistaan sitten arvonta pidemmittä puheitta käyntiin! 

Kommentissa olisi mukava kuulla jos sinulla on jokin Unikko aiheinen muisto lapsuudesta tai vaikkapa nuoruudesta? :) 

Palkintona on siis tuo ihana juhlavuoteen suunniteltu Unikko kangaskassi

Arvonta alkaa NYT ja päättyy tämän viikon sunnuntaina 18.2. Arvonnan suoritan mahdollisimman pian arvonnan päätyttyä! 


PALJON ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN! 


Yhteistyössä: MARI-A

21 kommenttia:

  1. Ehdottomasti mukana ihanassa arvonnassa <3

    Unikko / Marimekko on tullut minulle tutuksi vasta aikuisena eikä minulla ole siis minkäänlaisia muistoja lapsuudesta / nuoruudesta jotka liittyisivät mitenkään juuri Unikkoon ( saati sitten muutenkaan Marimekkoon )

    VastaaPoista
  2. Hyvää ystävänpäivää! Minulla ei ole varsinaista Unikko-muistoa, vaikka kuviosta pidänkin, mutta 70-luvun luokkakuvassa oli ainakin neljällä päällään Marimekon pallopaita :) tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista
  3. Kiva arvonta! Tykkään pallopaidoista Marimekolta. Muistakin tuotteista, ovat vaan mulle liian kalliita. Marttamaria

    VastaaPoista
  4. Lapsuudenkodissani oli kyllä jotkut Marimekon verhot joiden kuviota en ole onnistunut jäljittämään vaikka olen yrittänyt etsiä. Unikkoa olen antanut lahjaksi ulkomailla asuville ystäville jotka ovat siitä tykänneet.
    hilavitku at meiliboxi . fi

    VastaaPoista
  5. Osallistun myös arvontaan. Ihana palkinto ystävänpäivään. Kp

    VastaaPoista
  6. Meillä oli ala-asteella jo 1970 luvulla luokkahuoneessa Unikkoverhot, ihastelin jo silloin kuin kauniit olivatkaan.

    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  7. Hyvin on muistissa punaiset ja siniset unikot. Pallopaidat olivat myös in! Mukana arvonnassa. -Sanna-

    VastaaPoista
  8. Hyvää ystävänpäivää! Unikko kuosi tuli tutuksi aikuisiällä ja on ollut suosikkini siitä asti. Ihanaan arvontaan mukaan.

    VastaaPoista
  9. Omat muistoni Marimekosta ovat viiden vuosikymmenen takaa; kotona oli verhoja ja pöytäliinoja ja pitkähihaiset pallo- ym trikoopaidat puettiin päälle. Nyt Marimekko koristaa tyttären kotia. Eli aina on ollut matkassa! Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  10. Minulla on ollut Unikko-kukkaroita. Nytkin säilytän avaimia värikkäässä Unikko-kukkarossa. Olen haaveillut Unikko-neuletakista tai -hupparista. Nm. Matilde

    VastaaPoista
  11. Muistan, että meillä oli lapsuudessani Unikko-verhot, mitkä sitten siskon kanssa myimme pilkkahintaan Hietalahden kirpputorilla, kun hetkeen emme arvostaneet Marimekon kuoseja. Nyt kaduttaa kovasti :)

    VastaaPoista
  12. Itselläni ei ole tainnut olla mitään Unikko-tuotetta, mutta kuosi on kyllä kiva. Mukana arvonnassa :) vivica.aurora@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Meillä on nykyään unikkoverho ruokahuoneessa ja sitten muutamia sohvatyynyjä. soili.koti@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Ensimmäiset unikkoni ostin kakskymppisenä ja silloin niitä oli joka huoneessa eri värisinä. Jotenkin niihin sitten kyllästyi ja moneen vuoteen en niitä kotiini halunnut, mutta nyt olen ostanut tyttärelleni muutaman unikkokuvioisen tuotteen ja tykätään niistä kyllä molemmat. Nkl80

    VastaaPoista
  15. Unikko ihastus on tullut nousevasti viime vuosien aikana. Kauniita värejä nykyään. :) AJS

    VastaaPoista
  16. Marimekolla on monta ihanaa kuosia ja unikko on niistä yksi suosikkini. Viimeisin ihastukseni on räsymatto ja kuusikossa kuosi. Niitä on mukava vaihdella vuodenajan mukaan sisustuksessa.
    Ihania ideoita löytyy blogistasi, ilo on vierailla täällä. Hyvää kevättä sinulle!
    rakuitti@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Unikko on tuttu monestakin yhteydestä mutta vaimolla on iltapuku Unikko kangasta, sellainen ohut kankainen päältä, alla on tietysti paksumpaa aluskangasta. Komea kangas.
    Petri-

    VastaaPoista
  18. Lapsuudesta tulee mieleen unikkoverhot joista silloin en tykännyt,myöhemmin maku on hieman muuttunut ja unikkokuvio on suosikkejani marimekolta :) Taijku

    VastaaPoista
  19. Ihana arvonta! Lapsuudessa meillä oli Unikko-verhot. Myöhemmin eräs naapuri kasvatti unikkoja, kauniita kukkia.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  20. Meillä ei lapsuudessa Marimekkoa ollut, mutta unikosta olen siitä huolimatta aina pitänyt. :) hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Lapsuudessa oli kotona unikko verhot. Nykyään itselläni myös eri kuviollisia . salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...