keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Terveisiä Tampereelta!

VIHDOIN! ! Tampereen kämppä on tyhjä! Johan sitä on 1½kk tässä tyhjennelty ja viimein se tuli valmiiksi! Eilisen olin aamusta iltaan Tampereella ja vanhempieni kanssa laitettiin homma pulkkaan! Nyt saa hengähtää.. .. melkein! Vantaalla odottaa paljon purkamista vielä mutta tuo tavaroiden kuljetus sinne ja tänne ja tuonne on nyt saatu onnellisesti päätökseen! Kyllä nyt on syytä hymyyn! Kyllä tuo muuttaminen on vaan niin ilkeää hommaa tehdä! 

Kiitokset vanhemmille suuresti jälleen eilisestä avusta!

Eilistä päivää piti myös vähän piristää ettei se ollut pelkästään sitä muuttamista. Ja shoppailuhan aina piristää. Poikkesin pika käynnin Tampereella löytöliiterissä. Kauppa on mielestäni muuttunut parempaan suuntaan viime vuosien aikana. Aika harvakseltaan siellä tulee käytyä mutta aina sieltä mukaan jotakin kivaa tarttuu. Kyseessä siis on sellainen (mielestäni ainakin) yksittäin ettei mikään ketju kauppa. Sanoisin että siellä myydään aikaslailla maan ja taivaan väliltä kaikkea muuta kun vaatteita. Käymisen arvoinen paikka!

P.S. Taitaa olla Tampereen suurin servetti valikoima siellä ;-)
Pitkään olen etsinyt pesukoneen päälle kylppäriin miellyttävää koria mutta se ei ole niin helppoa. En edes tarkkaan tiedä millaista hain mutta sitten nyt se löytyi.Ja kuten sanoin, siellä todellakin on suuri servetti valikoima! Ihastuin niin suuresti vaaleanpunaisiin palloservetteihin, supes suloiset!
Pienestä tulee hyvä mieli. Pitkä aikaisia haaveita kun toteutuu. Olen etsinyt raastimen näköistä tuikkukippoa todella pitkään, mutta kerta kaikkiaan missään ei ole ollut. Ja aivan sattumalta sekin löytyi eilen ja kaiken huipuksi oli vielä -70% alessa joten hintaapa ei jäänyt kun muutama euro! Pitkään olen miettinyt tätä sarjaa kotiin mm. koristetyynyn päällisiksi jne. Nyt kotiutui kaitaliina keittiönpöydälle


Kaikesta huolimatta vaikka päivä oli aika raskas niin oikein mukavakin, pienistä asioista koostuu iso ilo!


MUKAVAA TALVIPÄIVÄÄ ♥4 kommenttia:

 1. Tuo kaitaliina on kyllä nätti. :) Itse olen kans katsonut niitä samansarjan koriste tyynynpäällisiä. Eri värisenä vaan. Oisko ollut liila tai vaaleansininen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi nätti, pitkään miettinyt ja pakko se oli ottaa :-)

   Poista
 2. Tulin heti blogistaaniselle vastavierailulle :) Ihanalta näytti lounaspiirakka ja ihana on myös se Löytöliiteri :) Muutaman kerran olen käynyt siellä alennusmyyntiaikaan ja siellähän vallan hullaantuu ostamaan kaikkea tarpeellista ja ei-tarpeellista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan :-)

   Löytöliiteri on kyllä niin ihana paikka, niin paljon muuttunut parempaan :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...