maanantai 21. tammikuuta 2013

Peili

Yhtenä päivänä olin ruokakaupassa ihan tuossa lähi ostarilla. Työpäivän jälkeen jo väsynyt ja ajattelin pikaa päästä vaan kotiin. Mutta sitten, matkan teko pysähtyi ja.. ..

.. .. kun meillä ollut peili eteiseen ollut etsinnässä jo tovin aikaa. Jo alku syksyllä asiaa mietittiin ja alunperin piti aika isokin peili eteiseen hankkia niin tietää vähän millaisena ulos lähtee. Se on kumminkin vähän jäänyt ja jäänyt. Kyllä aina kaupassa on tullut katseltua mutta mieleistä ei ole tullut vastaan. Nyt muuton yhteydessä eteiseen tuli syksyllä tuunaamani laatikosto niin isolle peilille ei olisi edes ollut sitten paikkaa että sinänsä onni että sitä ei tullut vielä hankittua. Mutta.. ..

.. .. sitten tosiaan kauppareissulla pysähdyin täysin kukkakaupan ikkunan eteen katsomaan aivan ihanaa peiliä! Se oli kun tehty meille! Ikkunassa oli vielä lappu, ikkunan tuotteet -50%! Joten kipin kapin sisälle ja peiliä tarkemmin katsomaan. Tiesin jo silti että siinä se oli! Sitten vaan myyjälle sanoin että tuo ihana peili on kun tehty meille! Myyjä otti peilin ikkunalta ja paketoi nätisti sen pakettiin. Nappasin kukan vielä kevättä tuomaan myös kotiin samalla. Olipa kerrassaan onnistunut kauppareissu!
Eteisestä onkin alkukuusta postaus täällä. Eteiseen sain laitettua iki ihanan enkelikalenterin ja Tampereen kodista laatikoston päälle samaa sarjaa kaksi taulua. Joten tuo peili enkelineen on täydellinen löytö!Ihan uskomatonta että yli kaksi viikkoa sitten ostamani neilikat kukkii edelleen aivan täyttä kukkaa! Kyllä täytyy sanoa että alle viiden euron neilikka kimppu on todella kestävä! Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! ♥

Arvontaan ehtii vielä osallistua hyvin tämän viikon loppuun! Linkki sivussa. 


8 kommenttia:

 1. Kaunis eteinen teillä, ihanan herkkä ja samalla pirteä. Mukavaa talvi viikkoa! Toivoo Miia

  VastaaPoista
 2. Teillä on todella viihtyisä eteinen. Kyllä kelpaa tulla kotia, kun on noin kaunista. :)
  Pirteää pakkas viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Sopii kyllä todella hyvin tuohon! Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jotenkin niin tehty! :-) Kiitos samoin! ♥

   Poista
 4. Toi eteinen on kyllä todella kaunis.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...