keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Nyt lämmittää ♥


Kiitos kovasti kaikille edelliseen postaukseen viestiä jättäneille! Päivä päivältä mennään eteenpäin. Ikävä on kova. Mutta rakkaan Ilpo kissan on nyt parempi olla. Niin on vain ajateltava.

Pitkään olen jo etsinyt lämpimiä kenkiä. Lähinnä UGG:in tyylisiä koska niitä ei ihan raaski ostaa. Monet ovat kumminkin hyvin liukaspohjaisia tai sitten se vuori ei ole lämmin. Välillä etsintä on ollut hyvinkin tiivistä ja välillä.. .. ei niin tiivistä ;-) Jouluaattona kumminkin varpaat paleltu niin kovasti että sitten piti joulun jälkeen alkaa tosissaan etsimään hyviä kenkiä. 

Selailin sitten nettiä yksi kaunis päivä ja ajattelin että jos ulkomailta saisi jostakin tilattua halvempaan. Mutta ei vaan ottanut löytyäkseen hyvää paikkaa. Olin jo ihan pulassa että mitä nyt?! Prismassa olen monena vuonna katsonut Hi-pot nimisiä "Uggeja" mutta ikinä ei ole kokoa ollut ja ne on vaikuttanut hyviltä kengiltä.Ajatus tuli mieleen että mistähän voisin sitten nyt löytää tuon merkkiset koska nyt tietenkään prismassa ei niitä ollut. No kenkiä ei siis löytynyt netin kautta ja ajattelin et kaipa asia taas jää hetkeksi kaikesta huolimatta. 

Aloin sitten blogikierrokselle ja uusin päivitys oli Sisustus Unelmien Johannalta. Ja miten sattuikaan, hän oli juuri löytänyt Hi-pot merkkiset kengät! Oli kyllä aikamoinen tuuri. Kyselin sitten Johannalta hiukan lisätietoja ja suureksi avuksi Johanna vielä soitti liikkeeseen mistä oli ostanut kengät ja siellä oli vielä niitä jäljellä, jopa minun kokoani! Joten sitten puhelin käteen ja soitin itse kauppaan ja he lupasi lähettää kengät minulle! Kiitos kovasti siis Johanna tästä vinkistä ja avustasi! ♥ 


Viime viikolla kengät sitten vihdoin saapuivat ja koe käytetty on jo, pohja ei ole liukas ollenkaan ja nuo ovat kyllä oikeasti lämpimät! ♥ Jos nyt varpaat sitten pysyisi loppu talven lämpimänä!


♥ MUKAVAA PÄIVÄÄ KAIKILLE! ♥ 

15 kommenttia:

 1. Ihanan lämpöisiltä näyttävät kengät, tulevat varmasti vielä tarpeeseen tänä talvena! :) Mukavaa keskviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ovatkin lämpimät,todella :-) jos muuten on jäässä niin varpaat ei. :-)

   Poista
 2. Hauskan näköiset!!! IHania ihmisiä tässä maailmassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika sattuma tosiaan kävi,hauska ja hyvä :-):-)

   Poista
 3. Ihanan lämpöisen näköiset kengät! :) Nyt kelpaa tepastella. Mukavaa päivää toivoo Miia

  VastaaPoista
 4. Onpas kivat. Mitähän nuolla oli hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli vielä ääri halvat noin hyviksi,29e :-)

   Poista
 5. Eikös ole lämpimät kengät, mie haluaisin nukkuakin ne jalassa kun ovat niin pehmoiset :D Mutta itsellä ei oo paleltanu kertaakaan jalkoja nuissa popoissa, ovat kyllä hyvät ja onhan niissä aito lampaanvilla lämmikkeenä :) Hienoa, että sait kengät ja nyt voit ulkoilla ilman varpaiden palelua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On,todella lämpimät :-):-) kiitos vielä kerran sinulle! Tosiaan monta vuotta juuri näitä etsinyt,aina väärää kokoa ollut joten nyt kun tosissaan halusin viedä asian loppuun ja löytää ne niin oli kyllä ihan mahtava juttu :-)

   Poista
  2. Voi kun Helmikuun lapsikin haluaisi tuollaiset! Olisi nami nopeat vetää lenkille lähtiessä koiran kanssa jalkaan.

   Poista
 6. Hei! kyselisin että otitko kengät normaalia kokoa pienemmät. Jostakin kuullut että saataisivat venyä käytössä? itse juuri pohtinut samaisten ostoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ottamaan kokoa pienemmät. Mulla yleensä vaihtelee 38 ja 39. Nyt olis voinut varmaan peräti 37 olla näistä :-) Eli kun mulla 39 nuo niin on hiukan isot.

   Poista
 7. Okei, kiitos täytyypä ottaa huomioon.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...