lauantai 3. tammikuuta 2015

Hm home Spring





Hyvät lauantai huomenet tähän uuteen vuoteen! :-)

Niin kuin melkein vannoin että joulu saa hyvinkin olla loppiaiseen asti kotona, alkoi se jopa täällä kuitenkin pikkasen tökkiä. 
Uudenvuoden aattona sain hirveän siivous puuskan, ja koti raikastui kerta heitolla. Samalla joulu sai suurimmaksi osaksi siirtyä laatikkoon odottamaan tulevaa. Vain muutama jouluisempi juttu jäi, josta en sitten vielä raaskinut luopua. 

Olen muutaman kerran kurkkinut Hm home:n kevään tuulia. Ja onhan ne aika vastustamattomia ( taas! ) 
Tämä ehkä osaltaan siis vaikutti myös tähän joulun pois siivoamiseen, koska sieltä jo pakettia odottelen saapuvaksi, toivottavasti pian. 

Ihan ykkös suosikki on nuo puulaatikot. Vanhempaa mallia löytyykin pari kappaletta, mutta tuo uudistunut versio kiehtoi niin paljon että pitihän sellainenkin tilata. Unohtamatta tuota tarjoitin mallia. Viehättäviä! 

Muistin että tuon tyyppinen puinen tarjotin löytyykin varastosta, ja se pitääkin pikaa sieltä hakea. Ei ole vielä ollut käytössä koskaan, mutta nyt mieli tekee ottaa se käyttöön. 





Keltainen nousi viime keväänä tehosteväriksi kotona, ja syksyllä muuttui sinapin keltaiseksi. Nyt kun katse on aavistuksen keväälle siirretty, huomaan että keltainen on edelleen se juttu joka saa piristää kotia. 
Joten, uusia tyynyjä odotellen sohvalle! :-)

Turkoosia olen myös miettinyt, se olisikin väreistä sellainen jota juuri meillä ei ole nähty. Nähtäväksi siis jää, pysyykö se ajatuksissa vai pääseekö jossain määrin myös tuomaan pirteyttä. Ehkä makuuhuoneeseen?!





Monet tietävätkin entuudestaan että erilaiset rautalanka korit ovat yksi heikkouteni ;-) No, korit ylipään, mutta tällä hetkellä kärjessä tosiaan nuo edellä mainitut. 
Kevään valikoimaan oli tullut aivan viehättäviä koreja, kahden vaiheilla olen toisen tilauksen kanssa että pitäisikö laittaa menemään! Tahtoo tila loppua, mutta vaihtelun haluinen kun olen....

Tuo pyykkikori oli myös mielestäni todella symppis. Yksinkertainen, ja toimisi meillä paremmin kuin nykyinen versio :-)




Jo jokin aika sitten itsellä tuli kyllästyminen heinäseiväs tikkaisiin, vaikka ne niin rakkaat ovatkin olleet itselle. Olivat makuuni kuitenkin liian maalaisromanttiset, ja saivat siirtyä varastoon. 
Jossain vaiheessa meinasin jo myydäkin ne, mutta ajattelin että joskus ne vielä paikkansa ottaa, ja harmittaisi jos olisin myynyt pois. Niillä kun on oma tarinansa. 

Olenkin muutamia inspis kuvia katsellut missä tikkaat ovat kylppärissä pyyhkeille. Tälläisessä tarkoituksessa tykkäisinkin kovasti niistä, harmi kun nyt ei ole kylppärissä tilaa niille. Mutta, kenties tulevaisuudessa! :-)

Nuo uudet salmiakki kuvioiset pyyhkeet muuten kiinnostaisi myös kovasti. Meillä ei olekaan ollut Hm:n pyyhkeitä ennen, kun hiukan pyyhe uskollinen merkeille kuitenkin olen ;-)


Tälläisillä inspiksillä tänään! :-)

30 kommenttia:

  1. Ihana tuo puutarjotin vai leikkuulauta!
    H&M:llä on kylllä kivoja juttuja :)! Kiitos inspiksestä vaikka nyt ovat kukkaron nyörit tiukasti kiinni :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, aivan ihastuttavia, ja vastustamattomia! :-)

      Hm home on kyllä ihana aarreaitta, sieltä löytää toinen toistaan ihanampia juttuja kotiin :-)

      Poista
  2. H&M:n kevät näyttää jälleen houkuttelevalta, ihania värejä ja piristystä. Mukavia juttuja keräsit postaukseenkin! :) Meillä on pari H&M:n pyyhettä ja olen ollut tosi tyytyväinen niihin. :) Meille muuten tulee alakerran kylppäriin tikkaat pyyhkeitä varten, saa nähdä, miten toimii käytännössä. :D

    Ihanaa lauantaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, todella houkutteleva :-) Jännästi se mieli joulusta näin pian kevääseen taittaa kun näitä katselee nyt todella mielissään :-)

      Kiitos tiedosta nuista pyyhkeistä, olipa mukava kuulla :-)

      Oi ihanaa, innolla sitten odottelen kun saat kuvattua kylppäriä! :-)

      Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

      Poista
  3. Pitääpäs käydäkin katsomassa tuo H&M:n kevät valikoima, siellä on kaikkea kivaa :) Mulla taitaa iskeä kevääksi ainakin sininen ja keltainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihana kauppa! :-) Vastustamaton :-)

      Kevään värejä on nyt ihana miettiä :-)

      Poista
  4. Hyvät huomenet, lähdenkin tästä heti surffailemaan HM sivuille <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun sain tämän kevät inspiksen tartutettua! :-) <3

      Poista
  5. Ah, ihanat kevätpuuhat edessäpäin ♥
    Iloista lauantaipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin, aivan ihana juttu :-) Vaikka ihan hetki sitten oli mieli niin joulussa, niin nyt katsoo jo näitä mieliksi :-)

      Kiitos Eija, mukavaa alkanutta viikkoa! <3

      Poista
  6. Kivoja inspiraation tuulia.. :-) Minuakin muuten jotenkin tuo keltainen viehättää! Ikeassa ihastuin noihin sinapinkeltaisiin kynttilöihin mitkä edellispostauksessa näkyikin, ja yksi samansävyinen tyynykin jo pääsi sohvalle alennusmyynneistä... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä sellaisia houkutuksia :-) Nuo sivut on niin mahtavat, ja ihana odottaa tilausta, vaikka välillä odotus tuntuukin niin pitkältä :-D

      Sielläkin keltainen iskee, mahtavaa! <3

      Poista
  7. Olipas kyllä ihanan näköisiä nuo keltaiset tyynynpäälliset! :) täällä myös yksi, joka on heikkona rautalankakoreihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rautalanka korit ovat kyllä sellaisia heikkouksia :-) Ei vaan voi vastustaa! :-)

      Poista
  8. Ihania keväisiä sisustusinspiraatiokuvia! Mä luulen vahvasti, että turkoosi tulee olemaan tänäkin keväänä minun kodin tehosteväri (niinkuin viime keväänäkin). Kevättä odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi on kyllä ihana :-) Sitä itsekin hiukan mielessä miettinyt että jos sitä uskaltaisi lähteä kokeilemaan :-) Se olisi ihan uusi kokeilu :-)

      Poista
  9. Kevättä odotellessa! Itsekkin kävin H&M:n sivuilla yksi päivä, ja silmiin osui vaaleanpunaista, vaikka jo useampi kesä on menty turkoosilla. ;) Noita koreja itsekkin mietin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen on aina varma! <3 Ja kyllä ne kaikki vaaleanpunaiset täälläkin viehättää vaikka suuremmalti osalti se aika on eletty ;-)

      Poista
  10. Voih, pitääpä itsekin jatkaa tästä matkaa H&M:n sivuille ;) Siellä on kyllä niin ihanasti aina kohtuuhintaista kivaa kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen :-) Kyllä niin paljon houkutuksia oli.... kevättä suunnittelemaan :-)

      Poista
  11. Ihanaa isnpistä! Täytyypä itsekin hipisä H&M:n home osastolle kurkkimaan mitä ihanuuksia siellä on! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkaa ihmeessä :-) Ihana valikoima oli jo kevään tuulia sinne rantautunut :-)

      Poista
  12. Ihania inspiksiä! Täytyykin poiketa tsekkaamassa uutuudet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :-) Näitä kun ei vaan voi vastustaa! :-)

      Poista
  13. Ou nou, nyt osui ja upposi! :D Maltankohan enää olla klikkailematta nettikauppaan, kovasti olen yrittänyt vältellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kanssa osui ja syvälle :-D Ei voinut vastustaa! :-D

      Poista
  14. Superihania poimintoja! <3 Mulla miellytti erityisesti nuo puulaatikot, ja sellaisen olen jo saanutkin postitse :) Ja pari uutta tyynynpäällistä, näistä tulossa piakkoin juttua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, ihanaa, nuo ovat kyllä niin ihanat laatikot että oksat pois :-) Kuinka nyt maltankaan omaa odotella :-D

      Poista
  15. Ooh nuo keltaiset raitapäälliset!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...