sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Tehtosteväri?



Viime kevään tehosteväriksi valikoitui keltainen, suurimmaksi osaksi ihan sattumalta. 
Kyseinen väri ei ole koskaan kuulunut lempiväreihin, ja sillä yllätyinkin kuinka se kolahti. Syksyllä keltainen jatkoi tehostevärinä kotona, muuttuen hieman, sinapinkeltaiseksi. 

Joulun jälkeen kun kevättä alkoi näkyä nettikaupoissa / kaupoissa olin aivan varma että tämäkin kevät mennään keltaisen kanssa. Se oli kovin piristävä heti, samanlailla kun viime keväänä. 




Olen kuitenkin huomannut parin viikon aikana, katselevani enemmän ja enemmän vaaleanpunaisia juttuja. Olen miettinyt vaaleanpunainen tyyny kädessä, että olisiko se kuitenkin ihanampi tehosteväri tähän kevääseen?! Kuinka ihanalta vaaleanpunainen tyyny näyttäisi lemppari sohvallani?! 

Hmmm....

Olen elänyt vahvan vaaleanpunaisen ( pastellien ) kauden sisustuksessa, ja siihen ei kuitenkaan ole halu palata, mutta muutama vaaleanpunainen piste kyllä houkuttaisi kovasti. 

Toisaalta täällä on käynyt ajatus myös uudesta kokeilusta, nimittäin turkoosista
Tässähän täytyy alkaa punnitsemaan oikein tarkasti, mikä olisi se paras vaihtoehto. Halu on kuitenkin pitää raikas perus valko/harmaa/musta linja. Liian värikäs ei ole kuitenkaan se oma juttu, vaikka kovasti tykkään mm. sisustuslehdistä / blogeista sellaisia katsella, niin vahvoilla kun pastelli sävyillä.




Ei tämä sisustaminen aina ole niin helppoa, valintoja on välillä hyvinkin vaikea tehdä! ;-) Kun taas toisinaan kaikki sujuu kuin itsestään, ja lutviutuu paikoilleen, ja näyttää heti paikallaan hyvältä!
Sen aikaa kun mietin, että mikä se kevään väri olisi, niin tulppaaneissa saa olla välillä paljonkin väriä! 


24 kommenttia:

  1. Ihanat tulppaanit! <3 Meille näyttäisi rantautuneen keltainen tänä keväänä, vaikka vähän haikailen mintun/turkoosin perään, mistä löytyisi jo mukavaa piristettä sisustukseen ennestään. :) Itse saan vaaleanpunaisen annoksen täyteen pian tytön huoneessa, joten sitä meillä tuskin muualle leviää, niin ihana kuin vaaleanpunainen onkin. :) Tsemppiä valintoihin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän vuoden ensimmäinen värikäs kimppu :-) Se oli ihana piristys! :-)

      Tehosteväriä on mukava vaihtaa, vaikka onkin ihana kaivaa pitkästä aikaa vanhoja juttuja esiin, ne kun tuntuu kun uudelta kun olleet pitkään poissa silmistä :-) Uskon että teille sopii erittäin hyvin uuteen kotiin keltainen piristeeksi :-)

      Kiitos kovasti, täällä vielä vähän pähkäillään! :-)

      Poista
  2. Turkoosi on i.h.a.n.a <3 sitä minäkin olen vähän maistellut mielessäni :) leppoisaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on, ja alkanut kummasti kiinnostamaan nyt kevään tullen :-) Saa nähdä mikä valikoituu :-)

      Kiitos paljon, ja iloa alkuviikkoon! :-)

      Poista
  3. Tämähän oli jälleen kuin minun kynästäni! :-) Värejä pitäisi olla, mutta mikä on sopivasti.. Voimakas pastellikausi oli täälläkin, nyt hieman varovaisemmin niitä sävyjä ;-) Onneksi tulppaaneiden hempeä sävy miellyttää edelleen.. ♥
    Rentouttava sunnuntaita Seija :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Minna! :-) Olipa kiva kommentti! :-)

      Juuri se, sopivan rajoissa ehdottomasti pitää nyt pitää. :-) En kuitenkaan siihen koko pastellikauteen halua enää uudelleen mennä :-) Toivotaan että päästään hyvään ratkaisuun molemmat! :-)

      Mukavaa maanantai iltaa! <3

      Poista
  4. Minä olen miettinyt turkoosia tehosteväriksi kevääseen, huomasin eilen selaillessa kuvastoja että silmäni osuivat aina kaikkiin turkooseihin juttuihin :) mutta toisaalta myös haluaisin harmaata ja hieman sinistä ja.......vaikea valita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on juuri se tunne, mitä ajoin takaa :-) Laitoit hyvin! :-) Jännä kuinka silmät jää tapittamaan juuri jotain tiettyä, on se sitten väri, tai vaikkapa kuviona tähti, niin kaikkiin osuu :-D

      Poista
  5. Itse painin samojen ongelmien kanssa ja päädyin lopulta kompromissiin, jonka seurauksena keittiö sai tehostevärikseen turkoosin ja muu koti tuttuun tapaan vaaleanpunaisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kompromissi olisi kyllä yksi ratkaisu, ja laittaa vähän eri huoneisiin eri väriä :-) Pienessä asunnossa, se ei toki ehkä niin hyvin toimi, mutta isommassa hyvinkin :-)

      Poista
  6. Minäkin tykkään kovasti noista keltaisista tulppaaneista ja se on muutenkin kiva piristysväri pienissä alueissa :) Täälläkin kovasti kevätsisustus mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se keltainen on niin ihana :-) Se nyt painii kovaa sen vaaleanpunaisen kanssa :-) Hih.

      Poista
  7. Jep, ei tämä sisustelu ole helppoa :D Mutta kun muistetaan se kohtuus niin kaikki sävyt on kauniita pieninä ripauksina, joten rohkeasti kokeilemaan :D

    Mulla viehättää enemmän tänä vuonna tummansininen, pastellit on ihan nou, nou kun ne ei vaan sovi tänne meille:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Johanna, me se tiedetään! :-D Vaihtelun halu vielä kaiken päälle niin ei ole helppo homma! :-D
      Ja tuo kohtuus, se on kyllä ehdottoman tärkeä! :-)

      Sininen onkin kesää kohden aivan ihana piriste! :-)

      Poista
  8. Tehosteväreissä on parasta se, että niiden tuomiseen riittävät edulliset ja helpot tyynynpäälliset plus muut tekstiilit. :) Meillä oli viime vuonna turkoosia ja sinapinkeltaista näkyvillä tyynyjen muodossa, eikä harmittanut yhtään pistää niitä jäähylle kaappiin, kun halusi muuta ilmettä. Siellä ne taas odottavat hetkeänsä! ;) Ihanaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri se, hyvin hyvin pienellä haluankin mennä, kuten hyvin kirjoititkin :-) Tyynyt, ja jokin kynttilä juttu, kukat, ja siinä se alkaa olla :-) Sopiva ripaus :-)

      Katsotaan mikä nyt valikoituu sitten, liian vaikea päätös :-D

      Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

      Poista
  9. Täällä iski syksyllä totaali kyllästyminen turkoosiin! Nyt kaikki turkoosi kerätty visusti kaappiin piiloon! Kevään tehosteväri hiukan hakusessa vielä! Olohuoneessa edessä toivottavasti tapettien vaihto piakkoin, niin ehkäpä se tehostevärikin sieltä sitten löytyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon kyllästymisen voin hyvin alleviivata mm. tähtien kanssa. Se on sitten ihan not kun se iskee. :-D

      Toivotaan että löydetään kivat tehostevärit! :-)

      Poista
  10. Vaaleanpunainen on kyllä niin kaunis väri ja myös keltainen!! Mä en tiedä tuleeko meillä näkymään tehostevärejä.. Ehkä ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiden kanssa painitaan kovasti täällä :-D Kun vaan tietäisi ja osaisi valita :-D

      Poista
  11. Tuttuja tunteita :) Minä iskin silmäni yhteen todella kauniin sävyiseen vaaleanpunaiseen tyynynpäälliseen. Harmi vain, että se oli lattiatyynylle ja liian iso siis. Nyt en meinaa millään päästä yli siitä. Peukut ja varpaat on pystyssä, että samaa saa myös pienempänä. Ei ole helppoa ei nämä mietinnät - tsemppiä päätöksentekoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on aina niin helpottava kuulla, kun on muitakin samassa tilanteessa :-)

      Tuo tunne myös kun ei pääse yli jostain.... iik! Liian tuttu! :-D Sitä tekee vaikka mitä silloin :-D

      Kiitos paljon, ja tsemppiä sinnekin, toivottavasti löydät kivan tyynyn tilalle! :-)

      Poista
  12. Kaunis tulppaanikimppu! <3 Keltainen, pinkki, turkoosi -kivoja värejä kaikki! Mulla kans houkuttelee hieman tuo keltainen, on niin ihana ja pirteä väri! Muutama tyynynpäällinen löytyy kaapeista, luultavasti ainakin pääsiäiseksi pistän ne esille :)

    Ja juu, nuo sisustuspohdinnat ei todellakaan ole aina helppoja. Tiettyjä juttuja saa pyöritellä mielessään tosi kauan, eikä välttämättä ole koskaan tyytyväinen lopputulokseen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo värikäskimppu oli ihana! :-) En olisi varmaan vielä noin värikästä ostanut, mutta kun oli ainoa kaupassa niin oli pakko, ja onneksi se tuli otettua :-)

      Ei ole helppoja ei, kyllä välillä saa niin harmaita hiuksia kun ei keksi fiksua ratkaisua :-D Kun taas toisinaan luistaa niin hyvin! :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...