sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Koriste Artisokka


Huomasin yksi päivä, että tämä postaus oli jäänyt vallan toteuttamatta. Mutta, parempi myöhään kun ei milloinkaan, ja vielä loistavasti tähän syksyyn sopiva. 

Kirjoittelin lomalla, että bongasin lehdestä upean Marimekon kuvan, jossa kuvassa pöydällä oli upeasti pari koriste Artisokkaa. Ihastuin kuvaan, ja kasviin täysin, ja aloinkin metsästellä paikasta jos toisesta Artisokkaa. Se tunne kun näkee jotain tosi mieluista...

Tehtävä ei ollutkaan kovin helppo, ja tätä kaunokaista ei ollutkaan niin helppo löytää. Onneksi kuitenkin viimein onnisti, ja pääsin hakemaan oman Artisokkani loman päätteeksi kukkakauppa Tulikukasta

Itseni yllätti kuinka iso ja ( painava ) tämä olikaan, ja vaikka vähän vielä vartta lyhensin, niin maljakkoon laitoin pohjalle kiviä, jotta komeus pysyisi pystyssä! 

Tykkään tästä(kin) nimenomaan juuri tämän näköisenä, ja siksi en kauaa pitänyt maljakossa edes vettä, koska toivoin että se kuivuisi tälläiseksi nätiksi, mutta toisin kävi! Vaikka tosiaan en pitänyt vettä maljakossa niin päivä päivältä Artisokka muuttui, ja violettia haituvaa alkoi kasvamaan päivä päivältä enemmän. 

Tosi kestävä tämä oli, ja omaa silmää tämä miellytti reippaasti päälle pari viikkoa. Mukavaa vaihtelua leikoille, ja niin ihanan syksyistä! :) 


Iloista sunnuntaita! 

6 kommenttia:

 1. Onpa se iso, ja kauniin yksinkertainen kasvi. Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo todellakin oli iso, ja p a i n a v a! En heti ajatellutkaan että maljakko voisi kaatua ilman painoa! :D

   Iloista uutta viikkoa! :)

   Poista
 2. Onpa ihana ja pelkälläänkin tosi näyttävä <3 Mukavaa uutta syysviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli tuollaisenaan juuri omaan silmään // makuun ihana! :) Siihen ei muuta kaivannut :)

   Kiitos Jenni, ja samoin! <3

   Poista
 3. Kaunis ja ihan uusi tuttavuus minulle 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin tämä oli uusi tuttavuus, ja tosiaan piti ensin vähän kysellä mikä on kyseessä kun kuvassa näin ja ihastuin :) Mutta oli oikein viehättävä :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...