torstai 27. syyskuuta 2018

Kohti vapaataLoppuviikon huomenet kaikille! :) 

Edessä olisi aamuvuoro, ja sitten ansaittu yksi vapaa. Vapaata odotankin itseasiassa todella kovasti, varasin nimittäin viimein hierojan ( jolle olisi pitänyt mennä jo kauan sitten... ), jospa saisi vähän niska-hartia seutua parempaan kuntoon. 

Ajattelin myös tehdä oikein reippaan lenkin, ja leipoa myös vapaan ja perjantain kunniaksi. Siinäpä se vapaa sitten taitaakin hujahtaa. 

Viime viikonloppuna oli tarkoitus leipoa vielä omenaherkkua, mutta sen verran maalaus ym. hommissa meni aikaa, että leipominen jäi ja oikaisin viikonlopun herkun kohdalla, ja ostin kaupasta valmista porkkanakakkua.

Porkkanakakku on toinen syksyn ehdoton herkku niiden omenaherkkujen kanssa, ja katselin ihanan Jennin blogissa todella herkullisen näköistä porkkanakakkua hiljattain, joten tämä siis taitaa olla leipomislistalla huomiselle :) 

Pian on aika siirtää katse kohti lokakuuta, joka on itselle ehdoton suosikki syyskuukausista. Odotan jo niin, että ruska tulee täällä etelässäkin entistä kauniimmaksi! :) 

Ihanaa syyspäivää kaikille! <36 kommenttia:

 1. Oi, porkkanakakkua en olekaan aikoihin tehnyt. Voisikin testata, miten onnistuu vehnättömänä.
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porkkanakakku on ainakin täällä varsinkin syksyn herkku, vaikka valmiina tulee ostettua toisinaan pitkin vuotta. Mutta itseleivottuna etenkin syksyllä :) Toivottavasti saat onnistumaan vehnättömänä. Tein itse tavallisen ja gluteenittoman, ja gluteenittomanakin onnistui hyvin! :)

   Iloista sunnuntaita! <3

   Poista
 2. Oi, mikä herkku :) Toivottavasti vapaapäiväsi on ollut ihana ja juuri sellainen jota toivoit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vaan niin hyvää! :)

   Vapaapäivä sujui kohtuulailla suunnitelmien mukaan ja oli mukava :)

   Poista
 3. Hieronta on parasta! Itsekin olen käynyt enemmän viime aikoina! Pakko sanoa, että tekee tosi hyvää 🙏🏼🙏🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieronta teki todellakin hyvää, ja itsekin nyt pyrin johonkin "säännöllisyyteen" asian kanssa :) Auttaa kuitenkin niin moneen :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...