torstai 6. syyskuuta 2018

Vinksin vonksinTorstai on toivoa täynnä, vai kuinka se nyt meni?! 

Kotona on nyt kaikki tosiaan vähän enemmän ja vähemmän vinksin vonksin tämän lumipallo ilmiön myötä, ja vaikka vihdoin kaikki palaset alkavat loksahdella kohdilleen ( ajatuksen tasolla ), niin tälle malttamattomalle aika tuntuu enemmän kun pitkältä ;) 

Viime loppu viikosta aloin suunnittelemaan ja hiukan toteuttamaankin sohvan takana olevaa seinää uuteen uskoon, mutta aikaisemmat hyllyistä jääneet reijät olivatkin taulujen takana isommat kun muistettiin, joten seinä kaipaa pientä korjausta ja uutta maalia pintaan. 

Onneksi maalia jäi makkarin maalauksesta hyvinkin, ja toivottavasti mahdollisimman pian päästään maalauksen pariin olohuoneenkin osalta. 

Pitkästä aikaa kurkkasin Pinterestiä, ja se olikin enemmän kun mukavaa uppoutua upeiden kuvien maailmaan. Vaikka onhan siinä aina myös se kääntöpuoli, että se sisustuskärpänen tulee uudestaan ja uudestaan kylään! Siispä, siksi tämän päivän kuvakin on Pinterestistä valittu, ja se sopiikin oivasti tähän torstaihin, ja viikon ainoaan vapaapäivään tuomaan iloa ja inspiraatiota! :) 

Kuva: Pinterest2 kommenttia:

 1. Lumipalloilmiöä on täälläkin vierailemassa. Tai, ollut jo keväästä saakka. Kesällä vaan ei kotona tapahtunut mitään, kun kaiken vapaa-ajan olimme paatilla. No, nyt olen jatkanut keväällä jäänyttä projektia ja pikkuhiljaa saan suunnitelmat toteutettua. Olisi mukava hankkia monennäköistä uutta, mutta minnekä vanhan saa laitettua ensin. Ja, eihän sisustaminen saa olla pelkästään uuden tavaran hankkimista, vaan tavaroiden uudelleen järjestelyllä pääsee pitkälle.
  Jään odotelemaan teidän olohuoneenne muutosta ja itse haen tänään maalia, jospa viikonloppuna pääsisi maalaamaan yhden seinän. ;)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tätä ilmiötä on muuallakin! :D

   Mutta tuo kuulostaa kivalta. Syksyn tullen on kiva laittaa kotia, ja sinulla ollut varmasti hyviä suunnitelmia jo keväällä, jota nyt on hyvä jatkaa :)
   Kannatan ehdottomasti tuota uudelleen järjestelyä myös. Olen monesti itse ilahtunut, kuinka joku esine näyttääkin ihan toiselta kotona jossain muualla. Viimeksi näin kävi yöpöydän kanssa, jota ehdin pähkäillä. Se kääntyi parhain päin :)

   Toivottavasti siellä on päästy jo maalaushommiin :) Täällä pitää vie hetki malttaa! :)

   Iloista ja syksyistä viikkoa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...