torstai 20. syyskuuta 2018

Omenia ja haaveitaTorstai huomenet! 

Syyskuuta mennään jo puolenvälin paremmalla puolella, ja ei nuista ilmoista ota kyllä selvää! Nyt on luvattu jopa kesäisen lämmintä, kun taas pari päivää sitten luin että talvi voi tehdä tuloaan jo ensi viikolla! Olin kyllä pudottaa silmät päästä, ei nyt vielä sentään kun ei olla saatu kunnon kaunista ruska aikaa edes vielä! :D 

Oli ilmat mitä oli, niin omppuja on tosiaan riittänyt tänä syksynä aivan valtavasti! Niitä on tullut syötyä sellaisenaan ennätysmäärä, ja omppuherkkujakin on tullut leivottua varmasti myös enemmän kun koskaan. Vastustamattomia kun ovat... 
Kirjoittelin täällä muutamista sisustushaaveista jota listalla on ollut pidempään // uudempia haaveita myös. Kuinka mukavalta tuntuikaan pitkästä aikaa laittaa haaveita ihan ylös kollaasin muotoon :) Tämä vanha ja hyvä käytäntö tarvitseekin ottaa uudelleen käyttöön.  

Yksi pidempään listalla olleista haaveista on ollut tämä Vitra Rotary kerrostarjotin, josta tosiaan olen haaveillut jo pitkään, mutta jotenkin se on vaan jäänyt. 

Nyt kuitenkin päätin, että on oikea aika hankkia tarjotin, ja se pääsikin heti käyttöön. Kuinka ihanat omput ovatkaan siinä! Aika herkullinen yhdistelmä. 
Pitäisiköhän viikonloppuna vielä tehdä omppukaura paistosta?! Tiedossa on olohuoneen seinän maalausta, ja omppuherkku voisi maistua oikein hyvälle maalaushommien välissä. 

Onko siellä herkuteltu ompuilla tänä syksynä? :) 

Ihanaa syyspäivää! * Tarjottimesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan ( Laatukaluste )


4 kommenttia:

 1. On kyllä kiva yhdistelmä ja tuo tarjotin on varmasti monikäyttöinen <3 Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni kovasti! <3

   Tarjotin pääsee varmasti kovaan käyttöön, niin odotettu kun olikin! :)

   Ihanaa ja aurinkoista uutta syysviikkoa! :) <3

   Poista
 2. Täällä on myös nautittu ihanista ompuista, mutta leipomukset ovat vasta suunnitteilla.
  Kauniit raikkaat kuvat olet ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omppuaika on niin ihanaa :) Tätä odotan joka vuosi todella paljon! :) Jo se, että saa tuollaista herkkua suoraan puusta niin nam! :)

   Kiitos kauniista sanoistasi <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...