keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Kolme koota



Keskiviikko huomenet kaikille! 

Koetan venytellä itseäni pirteäksi täällä aamuhämärässä. Liki joka aamuinen piristys on ollut kaksi ihanaa karvatassua sängyssä ( joka on kohtuu harvinaista! ) kun herään. Yleensä nämä kaksi neitiä eivät samaan aikaan tykkää olla sängyssä, vaan vuorotellen, mutta lieneekö nyt jokin neitien ajatuksissa muuttunut kun sängyssä on tilaa murun ollessa työreissussa. 

Sängystä ei meinaa raaskia nousta edes aamuisin, sitä kehräystä on vaan niin ihana ja rentouttava kuunnella! 




Kamera, tuo niin uskomattoman tärkeä kapistus. Empä ole osannut ajatella kuinka se voikaan arkeen(kin) vaikuttaa paljon.
Huomasin yksi päivä, että kuviin tulee ilkeä musta piste. Yritin puhdistella mitä pystyin, mutta piste oli ja pysyi. Kyllä harmitti! Eipä auttanut muu kun kiikuttaa kamera huoltoon, ja toivoa parasta. Huoltomies katseli kameraa tovin jos toisen ja mietti syytä asialle. Heitti myös, että voi olla jostain isommastakin kyse, mutta joskos lähdetään kennon puhdistuksella liikkeelle ja katsotaan tuoko se mitään tulosta. Samana iltapäivänä sain viestin, että kamera on noudettavissa ja kun en päässyt heti sitä noutamaan niin olihan pakko ottaa puhelu huoltoon. Kuinka helpotuksen huokaus pääsikään kun huoltomies kertoi kennon puhdistuksen auttaneen asiaa! :) 




Tänään on edessä vielä aamuvuoro, ja sitten olisi edessä yksi vapaapäivä tälle viikkoa. Vapaapäivälle on suunnitteilla asioiden hoitoa, ja täytyyhän vapaapäivän kukat käydä myös ostamassa. Josko loppuillan osaisi sitten ottaa rennosti ( yritys hyvä 10 ). 

Kuvina postauksessa toimii jo muutaman viikon takaiset kuvat, mutta tuo kimppu oli vaan niin yksinkertaisen ihana, jaksan sitä edelleen ihastella yhtälailla kun se ilahdutti maljakossa.

Mutta, nyt täytyy ryhdistäytyä tähän aamuun! 
Ihanaa päivää kaikille ja lomalaisille iloista lomapäivää! 


4 kommenttia:

  1. Tosi kauniita kuvia ja upea tuo kimppu <3

    Hyvä, että kamera saatiin kuntoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Sari sinulle sanoistasi! <3

      Onneksi tosiaan tuli, kyllä jo ehti syke kohota!

      Poista
  2. Ihanat kehräävät herätyskellot sinulla seurana! <3 Oma Canonini koki saman, kun kennoon tuli likatahra, joka näkyi kuvissa juurikin mustana pisteenä. En tosin ehtinyt viedä sitä puhdistettavaksi, kun hankin sitten uuden kameran. Mutta hyvä tietää, että puhdistus voi tehdä kennolle ihmeitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, neidit ovat kyllä todella olleet niin paljon lähellä nyt murun ollessa pois <3 Aivan ihanat kaverit! :)

      Voin todella tietää, että varmasti sielläkin ehti syke nousta, niin tärkeä kapistus kun se kamera onkin! Onneksi tosiaan näin pienellä tuli kuntoon :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...