perjantai 26. lokakuuta 2018

LomalleLokakuu vetelee viimeisiään. Nopeasti, siis aivan hurjan nopeasti tämä kuukausi on kuitenkin mennyt vaikka alkuun tuntui että aika matelee. Syksykin alkaa olemaan jo paremmalla puolella ja alkaa olla aika odotella ensilumia. Somessa on ollut päivityksiä, että jossakin puolella Suomea se ihana ensilumi on jo tullutkin. 

Edessä olisi muutama tunti töitä ja sitten olisi l o m a n, odotetun loman aika. Syksy on ollut kohtuu rankka tapahtumineen ja loma tuleekin tarpeeseen. 

Eniten lomalta odotankin ihan vain rentoa yhdessä oloa. Tämä on ehdottomasti ihan ykkös juttu. Suunnitelmissa on tehdä ulkoiluretkiä, ja myös tämä on kovasti odotuksissa. Mökille, luonnonhelmaan ja maisemanvaihdos on nyt tosi hyvältä kuulostava juttu! 

Loppulomaan on kyllä suunniteltu myös varaston siivousta, jota se kovasti tarvitseekin. Mutta sitä ennen on varmasti ehditty lataamaan akkuja, niin joskos se siivouskin sitten sujuisi siitä ;) Ja mites se ikkunoiden pesu? 

Tälläissä tunnelmissa aloitetaan perjantaita! 
Kiitos, että olet siellä ruudun toisella puolella, arvostan suuresti! <3

IHANAA PÄIVÄÄ KAIKILLE! <3

4 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa lomaa <3

  VastaaPoista
 2. Ensilumi satoi tällä ja oli paikoitellen hyvin liukastakin. Ihan kuitenkin se valo, jonka lumi toi mukanaan:)
  Ihanaa ja leppoisaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi todellakin tuo ihan uskomattoman määrän valoa, varsinkin tähän marraskuuhun! :) Jospa sitä jossain vaiheessa tulisi... :)

   Kiitos paljon! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...