tiistai 23. lokakuuta 2018

Todella lähellä



Huomenet teille kaikille!

Täällä ollaan taas pienen tauon jälkeen. Kirjoittelin viime viikolla, että se niin t ä r k e ä kamera joutui tekemään huolto reissun, mutta onneksi tosiaan selvittiin säikähdyksellä ja nyt yhteistyö kameran kanssa taas pelaa! :) 

Viikonloppu oli kiireinen työn merkeissä, ja sen lisäksi kävin rakkaan ystäväni kanssa aivan upeassa konsertissa Porvoossa! Olimme molemmat aivan todella haltioituneita alusta loppuun, ja tästä on juttua riittänyt. Kyyneliltäkään ei vältytty. Elävän musiikin voima on aivan huikea! Illan päätteeksi nautittiin ( ehkä ) maailman parhaimmat porkkanakakku palat ja kuumat kaakaot // kahvit erittäin tunnelmallisessa kahvilassa Porvoossa. Päivä oli... <3

Tänään on nuiden ihanien muistojen lisäksi muitakin aiheita hymyyn. 
Enää ei tarvitse odottaa kun yksi yö kun saan murun pitkältä työmatkalta kotiin. Viikkoja, ja päiviä on laskettu ja odotus palkitaan. 

Sen lisäksi edessä olisi vain kaksi työpäivää, kunnes päästään aloittamaan yhteinen syysloma. Tarkoituksena on suunnata mm. mökkimaisemiin ja ottaa loma ihan rennoin mielin ja akkuja ladaten. 

Tälläisiä kuulumisia täällä tällä erää. 
Onko siellä jo lomat vietetty vai edessä vielä? :) 

IHANAA LOKAKUISTA VIIKKOA! <3




2 kommenttia:

  1. Oi, olet käynyt täällä meidän kulmilla, ihanaa <3 Tuo on niin totta, täytyisi useammin käydä konserteissa. Miten ihania aikoja siellä on edessä kun pääsette kohta syysloman viettoon yhdessä <3 Ja kauniit syksyiset kuvat. Olen niin innostunut noista syksyn väreistä tänä vuonna. Kaunista iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilta siellä oli kyllä mitä tunnelmallisin :) Oli aivan ihana viettää rakkaan ystävän kanssa siellä aikaa <3

      Syksyn värit kyllä todella pääsivät loistamaan todella kauniisti ruskan aikana, sitä tuli ihasteltua todellakin :)

      Mukavaa iltaa myös sinne! <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...