sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Rennosti ( kuitenkin )



Leppoisat sunnuntai huomenet! 

Tämän viikonlopun piti olla hieman erilainen, nimittäin tästä viikonlopusta oli tarkoitus aloittaa yhteinen syysloma. Elämä on kuitenkin kovin muuttuvaista sorttia, ja loma siirtyi muutaman viikon päähän odottelemaan uutta alkuaan. Sitä ennen tarvitsee jaksaa muutama raskas viikko murun työmatkan vuoksi, mutta onneksi sen päätteeksi sitten se palkinto odottaa :) 

Monellekaan ei liene yllätys innostukseni ja ihastukseni syksyyn. Sen vuoksi loman ajankohta oli tarkoin ajateltu, ja tämä upea ruska aika olisi ollut siihen täydellinen. Ainakin täällä etelässä ruska on ( ehkä ) vähän myöhässä, joten voisiko pieni toivo olla, että siitä kuitenkin päästäisiin lomallakin nauttimaan?! 

No, jos ei ruska ajasta niin ompahan loma ainakin muutaman askeleen lähempänä joulua, ja en sitäkään laita ollenkaan vastaan. 

Viikonlopuksi suunniteltiin nyt kuitenkin mukavia puuhia asioiden hoidon lisäksi, ja päästiimpäs käymään myös vanhoilla kotikulmilla, tärkeä viikonloppu. <3

Olen tässä koettanut viime aikoina miettiä kovasti myös arkea, ja pientä "uudistusta" siihen. Palaset alkavat hiljalleen loksahdella kohdalleen, joten tästä kerron sitten kun kaikki vielä varmistuu lopullisesti. 



Ihanaa syys sunnuntaita kaikille! <3 

6 kommenttia:

  1. Meillä on ruska täydessä loistossa vasta koivuissa ja vaahterassa.Aronia-aita ei ome vielä vihreästä muuttanut väriään ollenkaan.Siitä tulee upea ilmestys,kun se on punainen.Ihanaa lomanodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruska on tosiaan tänä vuonna vähän myöhemmässä kun normaalisti :) Mutta näinhän se on, että hyvää kannattaa odottaa :) Nyt hiljalleen alkaa olla parhaimmillaan :)

      Kiitos paljon ja iloa viikonloppuun! :)

      Poista
  2. Se on kyllä totta, että elämässä sattuu ja tapahtuu! Oikein mukavaa sunnuntaina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, se on totta. Välillä hyvällä, ja välillä päinvastoin mutta se on juuri sitä elämää :)

      Iloista viikonloppua! :)

      Poista
  3. Voi, miten harmillista mutta ihanaa että lomaa on sitten odottamassa <3 Kauniit syksyiset kuvat. Tunnelmallista iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on tosiaan mukavaa odotettavaa :) Ajankohta juuri nyt ruskan aikana oli vaan kovin odotettu, mutta sitten uudet suunnitelmat :)

      Iloista alkavaa viikonloppua! <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...