maanantai 1. lokakuuta 2018

Kaikki ei aina mene niinkuin StrömsössäViime viikonloppuna saatiin maalattua olohuoneen seinä varsin onnistuneesti, ja siinä kuivumista odotellessa kun seinää katseltiin, niin varsin tyytyväisiä oltiin. 

Instan puolella on näkynytkin pieni sneakpeek seinästä, ja siis sohvan taakse maalattiin harmaa pysty raita. 
Tämä siksi, että aikanaan seinällä olleet Lack hyllyt jättivät aika ikävät jäljet seinään ja taulukollaasilla yritin niitä peitellä mutta se nyt ei koskaan ollut ihan tosi mieleinen koska kollaasi tehtiin juuri nuiden jälkien mukaan. 
Nyt siis jäljet seinästä on paikattu, ja seinä maalattu. Tähän asti kaikki meni ihan mukavasti, mutta sitten tuli muutamia mutkia matkaan!

Seinälle olin suunnitellut 2 isompaa taulua taulutarroilla laitettavaksi, mutta vaikka seinä oli täysin kuiva, niin eivätpä ne taulut siinä halunneet niin vaan pysyä vaan tulivat muutamaankin kertaan alas! 

Seinällä on myös isot hirven sarvet ( jotka tosin hiukan harvemmin kuvissa vilahtaa ), ja ne laitettiin luonnollisesti myös takaisin maalauksen jälkeen, mutta hieman tarkempi olisi pitänyt olla nimittäin myös ne halusivat tulla alas ja se vasta tömähdys olikin! Onneksi tästä kuitenkin selvittiin säikähdyksellä vaikka ensin pahemmalta näytti. 

Tuosta tömähdyksestä kuitenkin seinään tuli pieni jälki ja pientä pensselöintiä seinä siis kaipaa. Osan sain korjattua, mutta pieni jälki olisi vielä peitettävä. 
Keskimmäisestä kuvasta saa vähän vihiä, että minkälainen lopputulos on. 

Nyt on taulut laitettu uudelleen seinään muutaman päivän odottelun jälkeen, ja myös sarvet ja niin ovat nyt kaikki onneksi pysyneet paikallaan! 

Välillä näitä kömmähdyksiä sattuu, mutta ompahan mitä muistella sitten myöhemmin. Onneksi tälläisille jutuille myöhemmin pystyy ja voi nauraa, vaikka siinä hetkessä se ei niin naurettavaa todellakaan ollut ;) 


IHANAA LOKAKUUTA! 

2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...