sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Hurmaava näky



Tänä(kin) vuonna kesä tuli kuin yllättäen! Tai ainakin itsestä siltä tuntuu ja kylläpä muutama muukin on tätä samaa asiaa päivitellyt. 

Kuinka sitä ei osaakaan niinä ekoina lämpiminä päivinä edes vähentää sitä vaatetta tarpeeksi, vaan sitä tulee puettua aivan liikaa päälle! Noh, ehkä tästäkin sen huomaa, että aika yllättäen se kesä todellakin tuli sitten taas. 

Viime viikonloppu oli kyllä mitä kaunein ja valmistuneet sekä ylioppilaat saivat kauniin juhla viikonlopun ansaitusti poikkeuksellisen kevään päätteeksi. 
Itsekin olimme juhlistamassa tämän kevään ihanaa ylioppilasta ja kuinka kauniit juhlat jäikään tuosta toukokuisesta viikonlopusta muistoksi <3




Ennen juhlia ehdin ikuistamaan äidin pihassa omenapuun hurmaavaa kukintaa! Josko ne kirsikkapuut ovat kevään tullen satumaisen kauniita, niin kyllä nämä omenapuutkin ovat! 

Ja kuinka runsasta kukinta olikaan omenapuissa! Miten tuntuu, että aivan poikkeuksellisen runsasta?! Vai ehtiikö sitä todella unohtamaan vuoden aikana tämän upean näkymän. 

Ja se tuoksu! Vaikka itse olen todella huono hajuaistin kanssa, niin kyllä tuolla omenapuiden alla ollessa kameran kanssa ei voinut olla haistamatta tuota ihanaa tuoksua! :) 




Luumupuut ovat hieman myöhässä tänä vuonna ja niistä en vielä saanut kunnolla napattua kuvia. Tokihan on aivan ihanaa, että nämä puut kukkivat vuorotellen, että on pitkäksi aikaa silmän iloa, kun luonto näyttää tätä kauneuttaan. 

Uudessa kodissa meillä tulee olemaan kohtuu pieni oma piha, mutta olen hieman haaveillut, että pieni kukkiva puu olisi siinä aivan ihana! Kun puu kukkisi, olisi sitä ihana työhuoneesta katsella ja ihastella. Tämä asia onkin siis vahvasti mietintämyssyssä! 

Kyllä tämä alkukesän kauneus on ihan omaa luokkaansa, kyllä tätä jaksaa ihastella! 

Leppoisaa sunnuntaita! <3


2 kommenttia:

  1. Voi ihana mitkä kuvat <3 Alkukesässaä on ehdottomastioma viehätyksensä kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Satu sanoistasi! <3 Tämä näkymä on kyllä aivan ihana! :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...