tiistai 23. kesäkuuta 2020

Piipahdettiin uudella kodillaVietettiin pieni miniloma yhdessä ( to-su ) ja tämän yhteisen pienen loman kunniaksi pyydettiin mahdollisuutta käydä uudella kodilla vielä tässä vaiheessa ennen lopputarkastusta. 

Tätä päivää luonnollisesti odotettiin todella paljon, kuten myös aikaisempia vierailuja, onhan se aina yhtä jännittävää päästä katsomaan kuinka paljon hommat on edennyt! 

Näiden helteiden aikana on myös kovasti mietitty kuinka kuuma uusi koti on, koska viime kesänä asennettu ilmalämpöpumppu on nykyisen kodin p e l a s t u s! Yllätykseksemme uudessa kodissa ei tuntunut kovinkaan kuumalta, vaikka päivä oli todella kostea ja kuuma. Toki siellä oli juuri kaikki ovet auki, ja veto pääsi hyvin. Mielessä kuitenkin on asennuttaa myös uuteen kotiin ilmalämpöpumppu, ompa tuo ollut ihan elämän yksi parhaista hankinnoista! 
Hommat olivat edenneet mukavasti sitten edelliskerran ja nyt odottelemme tosiaan lopputarkastus päivää, jonka tulisi olla heinäkuussa. 

Vielä tulee puhua viikoista muuttoon liittyen, mutta suuri onni on että päivä on vihdoin ja viimein tiedossa, jotta on pystynyt tässä sivussa sitten todella alkaa suunnittelemaan muuttoa ja järjestelemään asioita. 

Kerroin aikaisemmin, että jokaisella kerralla kun olemme käyneet uudella kodilla on siellä tullut jokin "jippii juttu" esille. 
Tällä kertaa sanoisin sen olleen ehdottomasti laminaatit, jotka oli nyt asennettu joka huoneeseen. Vaikka emme ehtineet väriin vaikuttamaan, niin olemme kyllä todella tyytyväisiä tähän valintaan joka oli asuntoon tehty! Mielessäni ehdin jo miettiä miltä matot näyttävät näillä lattioilla! :) 
Olen miettinyt usein sitä hetkeä, kun luovutamme nykyisen kodin. Varmasti haikea hetki.
 Samalla sitä varmasti odottaa jo todella malttamattomasti muuttoa uuteen kotiin ( josko nytkin jo! ), mutta aikataulullisista syistä joudumme nyt tosiaan tekemään kiemuran mökin kautta. Asustelemme siis mökillä vajaan pari viikkoa, ennen kun saamme avaimet uuteen kotiin. 

Eipä sillä, kaiken tämän erikoisen kevään ja näiden mutkien vuoksi, mökkiloma tekee varmasti enemmän kun hyvää juuri siinä vaiheessa. Malttamattomuudesta huolimatta. Onneksi siinä on kuitenkin sitten vielä muutama yhteinen lomapäivä ja itse jatkan vielä viikon verran lomaa, niin eiköhän se uusi koti siitä pikkuhiljaa valmistu. Vaikka lista hommista sekä hankinnoista tuntuukin pitkältä tässä vaiheessa. 

Tälläisiä terveisiä tällä hetkellä täällä, toivottavasti sielläkin oli mukava juhannus viikonloppu! 

Iloista lomaa joilla on loma jo alkanut ja tsemppiä meille jotka vielä lomaa odotellaan! :) 6 kommenttia:

 1. Kyllä se muutto teilläkin siellä siis lähenee, hiljalleen koko ajan lähempänä. Lattia ainakin kuvissa näyttää tosi kauniin väriseltä ja koti kaikin puolin avaralta muutoinkin.

  Ihanaa helleviikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi lähenee, hiljalleen :) Nyt alkaa jo todelliselta tuntua kun enää muutama viikko :)

   Kiitos tosi paljon, lattia on tosiaan oikein mieleinen, vaikka se ei meidän ykkösvalintamme olisi ollut. Näin jälkeenpäin ajateltuna, oltaisiin varmaan lopulta tuohon päädytty kuitenkin :)

   Iloista uutta viikon alkua! <3

   Poista
 2. Kiva kuulla, että tuo ilmalämpöpumpun asennus on auttanut helteillä! Rakennamme uutta kotia täällä Varsinais-Suomessa ja pohdimme juuri mahdollisia lämmitysmuotoja tulevaan taloomme. Onnea teille uuteen kotiin ja onneksi tuo mökkipyrähdys ei kesällä varmastikaan ole hullumpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oli iso iso apu todellakin edellisessä asunnossa! Ja nyt on mietinnässä, että laitetaanko uuteen kotiin myös. Hieman haistellaan tilannetta, että miltä näyttää onko tarvetta :)

   Kiitos kovasti, on kyllä ollut ihana kun viimein on päästy asettumaan! :)
   Ja tsemppiä teille projektiin kovasti! :)

   Poista
 3. Viime kesänä oli kyllä todella kovat helteet. Meilläkin oli täällä Laukaalla välillä vähän vaikeuksia nukkua. Olen miettinyt olisiko tuollainen ilmalämpöpumppu hyvä apu kuumuuteen. Uusi kotinne näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on muutama niin kuuma kesä ollut pitkästä aikaa, että huh! Ja mahtaako lisää tulla kun nyt kunnon talvikin?!

   Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...