lauantai 27. kesäkuuta 2020

Mitä jään kaipaamaan nykyisestä kodista?
Huh hellettä! Kylläpä on todellakin kuumaa pidellyt viime päivät! Moni varmasti muistaakin, että nykyään en enää ole helteiden ystävä, toisin kun oli vielä muutamia vuosia sitten. Silloin nautin niin hirveästi näistä helteistä, enkä vaan saanut tarpeekseni! Lieneekö ikä, vai mikä tehnyt muutoksen. Nyt mielummin pysyttelee visusti varjossa kuumina päivinä! 

Olen viime päivinä kovasti miettinyt että mitä kaikkea nykyisestä kodista jään kaipaamaan muuton lähestyessä. 

Alkuteksistä päästäänkin aasin siltaa ensimmäiseen asiaan tämän tiimoilta, nimittäin:

ILMALÄMPÖPUMPPU

Kirjoittelinkin viime postauksessa, että tavoitteena on asentaa myös uuteen kotiin jos vaan mahdollista niin ilmalämpöpumppu. Mutta siihen asti, jos näin kuumaa vielä elokuussa pitelee, niin tulen varmasti kaipaamaan ja kovasti tuota viime kesänä asennettua helpotusta! 
KEITTIÖ

Keittiö remontoitiin todella pitkän harkinnan jälkeen reipas vuosi sitten ja kuinka se onkaan ollut niin mieluisa ja toimivampi kun aikaisemmin. Tätä tulen varmasti kaipaamaan! 

NAAPURIT

Meillä on todella mukavia naapureita joita varmasti tulen kaipaamaan ja heidän kanssaan vietettyjä mukavia rupattelu hetkiä. 

TOIMIVUUS

Jostain olen lukenut, että voi mennä jopa kuusi vuotta että kodista saa täysin toimivan. Omalla kohdallani tämä pitää paikkaansa erittäin hyvin. Erilaisia sisustusratkaisuja on vuosien mittaan tässä kodissa nähty ja viimein on saatu kodista niin toimiva kun tästä kaksiosta voi saada. 
PYYKINKUIVAUSHUONE

Alkuun kuivattiin lähinnä lakanat alakerran kuivaushuoneessa, mutta nyt jo useampi vuosi on kuivattu siellä kaikki pyykit. Kuinka mukava sinne on viedä pyykit tilavasti kuivumaan ja hakea sitten raikkaat pyykit kotiin piankin tarvittaessa jo! 
Tässä tuleekin haastetta uudessa kodissa. Hmm...

MUISTOT

Tähän kotiin liittyy niin paljon muistoja! 
Suurimpana varmasti se, että olen muuttanut PK-seudulle, jota en joskus voinut ajatellakaan ja että lähes kaikki tutut, ystävät ja perhe jäivät kauas. 
Tähän kotiin liittyy myös niin paljon kaikkea uutta, iloa että surua. Elämää kokonaisuudessaan käänteineen. 


Tälläisiä asioita nousi nyt mieleen miettiessäni muuttoa, kun vanha jää taakse ja on aika avata uusi ovi. 

Nautitaanko siellä helteistä, vai onko muita jotka jo odottelevat viileämpää? 

ILOISTA PÄIVÄÄ! 


11 kommenttia:

 1. Ilmalämpöpumppu on kyllä ehdottomasti kullan arvoinen ja sellainen jota jäisi iso ikävä jos sellaista ei olisi. Luulen että jokaisesti asunnostaan, jokaisesta kodistaan jää kaipaamaan jotain. Niin paljon kun en kaipaakaan siihen ihan ensimmäiseen omaan kotiini, pienen pieneen yksiöön Kallioon niin aika ajoin huomaan silti kaipaavani sitä valtavaa ikkunalautaa, huonekorkeutta ja ennekaikkea sitä miten nopeasti siitä oikaisi keskustaan.

  Aika on silti siirtyä ja mennä eteenpäin, onnea siis uuden kodin kanssa. Toivottavasti ei ole mitenkään kovin helteinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se ilmalämpöpumppu todellakin on, kyllä sitä on oppinut todella arvostamaan! :)

   Ihan varmasti näin on, jokaisessa asunnossa // kodissa on jotain tärkeää kuitenkin. Onneksi ne jää muistoihin :)

   Ihana muisto sinullakin ensimmäisestä omasta kodista! :) Voin uskoa todella että tuota persoonallista vanhaa tunnelmaa muistelee kyllä todellakin ilolla <3

   Kiitos kovasti, kohti uusia asioita ja hetkiä <3

   Poista
 2. Ihana postaus <3 Uskon, että kun pääsette uuteen asettumaan, niin ikävä vanhaan hälvenee, teille on niin upea uusi koti tulossa!
  Täällä nautitaan lämmöstä todenteolla, niinkuin tiedät :D Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni! <3

   Tuokin on totta, ihan erilailla sitä nyt tottakai asioita ajattelee, kun sitten kun ollaan päästy muuttamaan ja laittamaan uutta kotia :)

   Kyllä, ehdottomasti, ihana kun olette päässeet altaalle nauttimaan kesäpäivistä pitkän kevään jälkeen :) <3

   Iloista uutta viikkoa! <3

   Poista
 3. Itsekin muuttaneena jäin kaipaamaan kodin juttuja, mutta sitten ajan myötä tullut uusia tilalle. Eli kannatti kuitenkin muuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ja tottakai eri tilanteissa asioista ajattelee eri tavalla, uskon siis myöskin että monet asiat hiljalleen jäävät taakse, kun uutta tulee tilalle :)

   Poista
 4. Kyllä jokaisesta kodista aina jää jotain kaipaamaan, mutta aina tulee jotain uuttakin eteen. :) Täällä toinen lomaviikko menossa, ja nyt on kotonakin saanut jotain tehtyä, kun ei ole niin kuuma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta, elämä menee eteenpäin ja aina uusi avautuva ovi tuo uutta :) Näin se menee :)

   Täälläkin ollaan tosi helpottuneita, että ilma viileni, olen jopa ihan nauttinut kun ollut viileää ja satanut :D

   Poista
 5. Itsekin monesti muuttaneena voin samaistua listaasi. Varsinkin pyykinkuivaushuone ilmankuivaajineen on arjen luksusta, pyykit kuivuvat niin sukkelaan. Toivottavasti kuitenkin myös uudessa kodissasi on paljon hyvää ja ihanat naapurit joiden kanssa rupatella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula mukavasta kommentista 😊

   On varmasti paljon hyvää ja suuri unelma tässä toteutumassa, suuria muutoksia edessä 😊

   Iloista loppukesää sinulle 🌻

   Poista
 6. Meilläkin oli vanhassa kodissa ilmalämpöpumppu, mutta uudessa talossamme täällä Konnevedellä sellaista ei ole. Olen kyllä kaivannut sitä, varsinkin kesällä kun oli pitkään niin kuuma. Naapurit on kyllä myös sellainen joita aina jää kaipaamaan.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...