keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Kuinka hommat etenee uudella kodilla?Lauantaina päästiin kurkkaamaan uuteen kotiin sisälle pitkästä aikaa ja kuten instan puolella kirjoittelinkin, tätä päivää oli odotettu niin kovasti! Voisipa oikeastaan sanoa, että siitä huhtikuun käynnistä lähtien, suunniteltiin nimittäin silloin jo, että tässä vaiheessa kysellään mahdollisuutta päästä käymään! 
Ja voi ihanuus, olihan siellä hommat edennyt kovastikin sitten viime näkemän! 

Joka kerta nyt kun olemme käyneet katsomassa uutta kotia, niin on tullut jokin "jippii elämys". Viime kerralla se oli varmasti viittä vaille valmis keittiö ja tällä kertaa se oli ehdottomasti laatoitettu eteinen. 

Mehän emme ehtineet vaikuttaa materiaaleihin ( harmiksi enää ) vaan ne oli tämän asunnon osalta jo päätetty. Valinnat kuitenkin olivat hyvin pitkälti sellaisia, mitä me olisimme tehneet tai kakkosvaihtoehtoja ns. 

Tuo laatoitus eteisessä itseä ensin mietitytti kovasti, vaikka tottahan se on, että laatta eteisessä on huippu juttu. Kuitenkin syystä tai toisesta se oli itsellä vähän kysymysmerkkinä, mutta eipä ole enää. Valittu laatta oli todella kaunis ja todella siististi oli laatoitus myös tehty. Ihastuin todellakin tuohon eteisen ilmeeseen entisestään. 
Edelleen jaksan liputtaa tälle isolle eteiselle, joka on aivan huippu juttu! 
Yläkertaan oli asennettu jo laminaatit joka paikkaan, väliovet olivat paikallaan ja listoitustakin oli alettu tekemään hyvän matkaa, sekä kylppäri oli laatoitettu. 

Alakerrassa oli myös kylppäri, että sauna laatoitettu ja paneloitu. Ja tosiaan tuo eteinen oli laatoitettu. Kovasti siis edellis kerrasta oli menty eteenpäin. 

Instan puolella onkin vilahtanut kuvaa myös ulkoapäin ja parvekekaiteet sekä lasitukset on myös jo valmiina. 

Mielessä on aikaajoin pyörinyt ajatus, että koskahan tulee se tunne, että tuo on nyt uusi koti ja arvatkaapa, kylläpä se tunne tällä reissulla jo tuli! :) 

Jospa siis nyt olisi alkanut viimeinen täysi kuukausi nykyisessä kodissa ja ensi kuussa toivottavasti olisi muutto edessä! 

Niin ja hei, empäs vielä ehtinyt tänne blogin puolelle päivittämään tietoa, että nykyinen koti on saatu myytyä! Kyllä tätä ehdittiin jännittää tässä maailman tilanteessa useamman kerran, joten senkin puolesta muuttoa odotellaan kahta kovemmin! :) 

Aurinkoista päivää! 

8 kommenttia:

 1. Onnittelut asunnon myynnistä. <3 Ei todellakaan ollut mikään itsestäänselvyys, että saa asunnon myytyä tässä vallitsevassa poikkeustilanteessa.

  Niin, ja näyttää kyllä hienolta tuo teidän uusi koti. Ja, voin sanoa, että laatta eteisessä on kyllä näppärä. Kaunis laatta ja laatoitus.

  Aurinkoista keksiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Kaisa! <3 Kyllä nyt hieman kauhullakin muistelee niitä hetkiä, kun tämä tilanne alkoi mennä hurjempaan suuntaan ja juuri sillä viikolla asunto tuli myyntiin. Kyllä jännitystä on ollut siis matkalla! Onneksi asia kuitenkin meni suht mukavasti! :)

   Kyllä varmasti vielä monet kerrat tulee kiitettyä, että laatta oli valittu eteiseen :) Ja onneksi se tosiaan osoittautui vielä todella mieluiseksi :)

   Iloista loppuviikkoa! <3

   Poista
 2. Näyttää kauniin valoisalta. Eteisessä on ihanan iso ikkuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ninnu! :) Koti tulee tosiaan olemaan tosi valoisa, koska isoja ikkunoita on monessa paikkaa :) Tämä oli yksi syy miksi tähän asuntoon ihastuimme :)

   Poista
 3. Onnea vielä asunnon myynnistä <3 Niin hienoa, että kaikki meni lopulta hyvin!
  Ja uusi koti näyttää ihanan valoisalta ja tuo tilava eteinen on kyllä varmasti tervetullut lisä!
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos paljon Jenni! <3 Onneksi se prosessi on tosiaan nyt takana...

   Eteinen on todella ehkä yksi odotetuimmista jutuista, niin monta kertaa kun onkin harmiteltu nykyistä kapeaa ja ahdasta eteistä!

   Iloista viikonloppua! <3

   Poista
 4. Kiva kuulla, että hommat on edenneet. Tuo laatoitus on kyllä kaunis ja varmasti kätevä eteisessä jos ajatellaan vaikkapa loskakelejä. Itse ainakin painin sen ongelman kanssa täällä Hämeenlinnan kodissamme, että eteinen on aina ihan mutainen ja hiekkainen. Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatoitus on kyllä ollut ehdottoman hyvä näin puolen vuoden asumisen perusteella! Vaikka ensin itseäni harmitti, kun emme ehtineet tehdä valintoja asuntoon ja laatta oli jo valittu, mutta olemme kyllä olleet enemmän kun tyytyväisiä tähän ratkaisuun :)

   Ja kiitos kovasti! Onneksi muutto on nyt takana päin ja vihdoin saamme asustella uudessa kodissa :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...