sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Kaksi kuukautta muuttoonHuhhuh mikä viikko alkaa olemaan takana! Tähän viikkoon on mahtunut yhtä sun toista ja hieman liikaakin. Tottakai viikkoon on myös mahtunut monta ihanaa ja hyvääkin hetkeä, ei pidä niitä tietenkään unohtaa, vaikka ne helposti meinaakin jäädä muiden alle! 

No mutta, viikon paras tieto ja hetki oli varmasti se kun saimme vihdoin tietää muuttopäivän, joka ajoittuu tasan kahden kuukauden päähän! Kyllä tätä tietoa on odotettu!
Tätä tietoa edelsi pienoinen stressi, koska uskottiin kovasti suulliseen arvioon, eli että vielä heinäkuussa pääsisimme uuteen kotiin. Pitäähän meidän nimittäin nykyinen luovuttaa 31.7. Suullinen arvio ei siis pitänyt ja ensin saimme tiedon, että elokuulle menee jonkin matkaa hyvinkin...

Tieto ehti tosiaan tuottaa hieman harmaita hiuksia, koska emme olleet varautuneet tähän vaihtoehtoon. Siinäpä sitä piti sitten alkaa miettimään mihin tavarat laitetaan muutamiksi viikoiksi ja mihin sitten itse menemme siksi aikaa! Lomakin on ajoitettu siihen kuun taitteelle, jotta uutta kotia ehtisi sitten hyvin laitella. Mutta, nytpä sitten lomaillaan mökillä ja viimeiset lomapäivät sitten laitellaan kotia parhaan mukaan. Aina ei mene kuten Strömsössä, onneksi tällekin mutkalle varmasti joskus pystyy vielä naurahtamaan, vaikka tällä viikolla se ei ihan siltä ole tuntunut. 

Hieman lisähommia tämä aiheutti ja suunnitelmia on monessakin mielessä pitänyt muuttaa. Nyt on parasta laittaa jo asioita ylös, koska muistettavien asioiden lista alkaa olemaan todella pitkä. Kaikki varmasti tulee järjestymään sitten tavalla tai toisella, vaikka hieman jännittynein mielin tätä loppuaikaa tässä kodissa asustellaankin. 

Ensi viikolle pyydettiin jälleen mahdollisuutta mennä katsomaan uutta kotia ja se onkin ihana odotus alkavalle viikolle! :) Seuraava käynti tuon jälkeen taitaakin olla jo lopputarkastus, joten tämä kuulostaa todella hyvältä! 

Täällä siis otetaan enemmän kun mielellään uusi viikko vastaan ja aletaan selvitellä muuttoon liittyviä asioita vielä lisää! 

Sitä ennen kuitenkin ihanat sunnuntain toivotukset! <3
8 kommenttia:

 1. Ai että nuo kaikki muuttoon liittyvät kiemurat aiheuttavat kyllä aina sydämentykytyksiä. Meillä koetti myyjä vielä allekirjoitetusta päivämäärästä saada siirrettyä, siinä kohdassa kyllä totesin että ei onnistu että kaikki on tilattu muuttopäivälle. Kodin osto on kyllä aina ihon alle menevää puuhaa jos siinä yhtään mikään menee vähänkään vinksalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli todella hyvin sanottu, sitä tämä on aiheuttanut todella pitkin kevättä, kun näitä jännittäviä hetkiä on riittänyt! Ja tuokin, että niin paljon kun on järjesteltävää ja huolehdittavaa, niin helposti tosiaan menee ihon alle! Olen ihan samaa mieltä!
   Ompas teillä ollut aika tapaus, kuulostaa todella hurjalta! Hyvä kun pidit puolesi, ehdottomasti niin pitää!

   Poista
 2. Hei, blogissani on osio "luen näitä blogeja" ja sinun blogisi on siellä, ilmoitathan minulle jos se ei ole ok.

  ♥ Aurinkoista kesää!♥

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos paljon, ilman muuta se sopii! :) Kaunis kiitos vielä! <3

   Iloista kesää myös sinulle! :)

   Poista
 3. Osaan kuvitella, että pieniä harmaita on ehtinyt kehittymään. Mutta, uskon että kaikki menee lopulta hyvin. Aurinkoista juhannusviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä tässä kevään mittaan on tullut jännityksen ja mutkien kautta. Mutta, jospa nyt loppuaika menisi ilman suurempia kommervenkkejä! :)

   Iloista ja aurinkoista alkavaa viikkoa sinne! <3

   Poista
 4. Kyllä on jännitystä riittänyt varmasti ja tämä erikoinen kevät vielä lisännyt näitä jännityksen paikkoja! Onneksi nyt on päivä selvillä ja voi alkaa valmistautumaan parhaansa mukaan sitä kohti. Ihana, että pääsette vielä käymään asunnolla!

  Mukavaa uutta kesäviikkoa! <3

  VastaaPoista
 5. Varmasti moni asia pyörii mielessä, mutta niin asioilla on vaan tapana järjestyä! Ihanaa uuden odottelua sinne <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...