sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Kirsikankukkien loisteessa

 
Voi mikä upea vaaleanpunaisten kukkien loisto tallentui muistiin viime viikolla eräs ilta kun teimme pienen pyörälenkin vielä hieman ennen auringonlaskua! 
Ja itse kun mietin, että jaksaako silloin enää lähteä, koska päivän touhut olivat hieman menneet myöhäiseksi ( tälle iltatorkulle :D ), mutta oi, onneksi lähdettiin! Ilta oli niin kaunis ja lämmin. Tämä loisto on kuitenkin niin lyhyt aikainen, että se olisi saattanut helposti jäädä tallentamatta muuten. 
Lähes poikkeuksetta olen kuvannut tätä vaaleanpunaista loistoa hieman missä milloinkin, ja ei aina kovin yleisesti ottaen kauniissa paikassa, jos miettii miljöötä. 

Viime vuonna lenkillä kuitenkin bongattiin, että lähellä uutta kotia on pieni kirsikkapuiden täyttämä puisto, ja voitte vaan uskoa kuinka sitä hetkeä odotettiin, että nämä kukat tulevat esiin! Siellä käytiin kurkkimassa pariinkin otteeseen, että joko olisi, mutta hieman liian aikaisin. Kunnes sitten viime viikolla onnisti todenteolla! Eihän sitä jälleen tietänyt mihin olisi katsonut, koska tuo näkymä nyt vaan on niin satumainen! :) Edelleen jaksan ihmetellä usein, että vaikka meidän muuttomatka oli alle 2km, niin nykyään tulee mm. lenkkeiltyä aivan eri paikoissa kuin ennen, noin pääsääntöisesti. 

Ja tämä puistokin on oiva esimerkki siitä. Vaikka alueella on tullut asuttua useampi vuosi, niin tämä on jäänyt tyystin näkemättä aikaisempina vuosina. No, tähänkin varmasti pätee sanonta: parempi myöhään kun ei milloinkaan! 

Kirsikkapuista puheenollen: itselläni on edelleen pieni haave omasta pienestä kirsikkapuusta. Pihamme ei ole suuri, mutta pienelle puulle olisi paikka ehdottomasti. Vielä on hieman auki, mitä pihaan saa laittaa, joten tämä on vielä toistaiseksi haaveena. 

Kävitkö sinä ihailemassa kirsikkapuiden loistoa tänä vuonna? :) 

2 kommenttia:

 1. Huomenta! Haastan sinut tekemään blogiisi postauksen lempiblogeistasi! Mieti mitä blogeja luet ja listaa niistä parhaimmat! Me tarvitsemme kesäksi luettavaa!🤍

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta! :)

   Ja kiitos kovasti haasteesta! :) <3 Pyrin jos suinkin saan tavalla tai toisella toteutettua tämän :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...