keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Alkuperäinen suunnitelma toteutettu - Dots seinä

 Kelataampas hieman aikaa taaksepäin. 
Helmikuu - 20, aika jolloin kaikki oli vielä "normaalia", ja ei vielä ( ehkäpä ) uskottu mitä tuleman. Tällöin kurkistimme ihan ensimmäistä kertaa uuteen tulevaan kotiimme, tai siinä vaiheessa vielä mahdolliseen sellaiseen. 

No niinhän sitä sanotaan, että sen vaan tietää kun kotiin astuu, ja näin meille todella kävi pitkän etsinnän jälkeen tämän kodin kanssa. 
Oltiin vihdoin löydetty uusi koti! 

Jo ennen kun ensi kertaa pääsimme käymään rakennuksella, oltiin ehditty miettiä arkkitehti kuvien perusteella mikä mikäkin huone mahdollisesti olisi jos koti olisi hyvä, koska siltä se jo kuvin kovasti vaikutti. Ja kun sitten pääsimme käymään ensi kertaa todella keskeneräisessä kodissa, niin johan ne ideat alkoi vilistä päässä ja mielessä oli niin monia pitkäänkin haavelistalla keikkuneita juttuja, jota nyt viimein pääsisi uuden kodin kohdalla toteuttamaan! 

Nämä hetket olivat kyllä niin epätodellisia monen vuoden etsinnän jälkeen! Ei vaan uskonut todeksi! 
Yksi hyvin pitkän ajan haave itsellä on ollut toteuttaa Dots- seinä. 
Vanhassa kodissa sille ei ollut missään paikkaa harmiksi, ja vaikka makkarissa siellä pari Dotsia olikin, niin ei se ollut sellainen mitä ihan todella olin miettinyt. 

Muistaisin, että jo sen ensimmäisen käynnin jälkeen uudessa kodissa Dots seinän paikka muodostui mieleeni. Ja kuinka innoissaan olinkaan, että ihan täydellinen paikka sille löytyi! 

Kun muuton aika tuli ja eteistä sitten laitettiin kuntoon, aloimme kuitenkin hieman empiä, että raaskitaanko tehdä montaa reikää eteiseen. Asia jätettiin hieman hautumaan. 

Noin puoli vuotta muuton jälkeen asia tuli kuitenkin uudelleen ajankohtaiseksi, ja itseasiassa miehen ehdottomana tällöin. 
Miehellä on todella paljon lippiksiä ja Dotsit ajaisivat todella hyvin asiansa niiden säilytyksessä! 

Upeasta * Porin Kalustetalo:sta saapui odotettu paketti pian ja muutaman päivän odotuksen jälkeen laitettiin tuumasta toimeen! 

Tammen väriset Dotsit olivat kuin tehdyt meille, onhan eteisessä ja muuallakin kotona paljon tätä todella silmää miellyttävää sävyä huonekaluissa. 
Lopputuloksesta tuli meidän molempien mielestä todella hauska! Onhan nämä todella vekkulit ihan näinkin vain seinässä, mutta täytyy sanoa, että todella hauskan näköinen on myös niiden lippalakkien kanssakin! 

Valitsin kuitenkin tähän postaukseen selkeämmät kuvat näistä, jos joku samanlaista ajatusta miettii. Täytyypä kuvailla myös lippalakkien kera seinää! 

Tähän kokonaisuuteen mietimme tosin ehkä paria Dotsia lisää, silti näkymä pysyisi selkeänä, eikä niitä tulisi liikaa. 

Näin tästäkin haaveesta tuli loppuviimein totta, ja nyt ei voi olla kun tyytyväinen lopputuloseen. En voi olla kirjoittamatta tähän(kin) postaukseen sitä iloa mitä tämä uuden kodin eteinen meille tuo! Niin kauan harmittelimme vanhan kodin todella epäkäytännöllistä kapeaa ja ahdasta eteistä, niin tämä eteinen saa joka päivä hymyn huulille avaruudellaan ja tilavuudellaan! :) 

Eteiseen on muuten tulossa pian myös lisää muutosta, joten kunhan valmistuu niin käännetään kameraa hieman toiselle puolelle eteistä siinä vaiheessa! 

Tähän loppuun vielä jakoon alekoodia Porin Kalustetalo:on! 
Koodilla "stellavanilja" saat toukokuun ajan -15% ostoksista Porin Kalustetalossa sekä verkkokaupassa! 


Aurinkoista viikon jatkoa kaikille! 

* Tuotteesta saatu alennusta blogi näkyvyyttä vastaan. 

4 kommenttia:

 1. Kaunista!💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva tuo Dots -seinä! Ja ihanasti sopivat juuri tuohon tilaan.

  Olen itsekin pohtinut viime päivinä paljon eteisen tilaratkaisuja. Mukava törmätä uusiin ideoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, aivan ihana kuulla ja todella ilo jakaa inspiraatiota 😊🤩

   Eteinen ja eritoten toimiva eteinen on todella tärkeä juttu arjessa. Meilläkin tässä uudessa kodissa eteinen on päässyt aivan uuteen arvoon huoneena. 😊 jota en vanhan kodin kohdalla olisi uskonut!

   Mukavaa uutta viikkoa 🌸

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...