torstai 20. toukokuuta 2021

Lajittelu innostustaToukokuu viilettää jo paremmalla puolella, ja kevättä ei ole enää pitkälti jäljellä. Pian vastaan otetaan kesä! Noh, monet blogini lukijat tietää, että itselle se ei ole mikään jippii juttu, koska kesä ei vaan edelleenkään kuulu suosikki vuodenaikoihini. Sitten kun elokuu alkaa koputtelemaan, alkaa itselleni paras aika vuodesta. 

No mutta, se siitä. Josko pidemmittä puheitta päivän ajatuksiin! 

Tuossa kevät-talvella sain aivan huippu ihanan ja ennen kaikkea kovasti odotetun posti lähetyksen kotiin! Empä muista onko niin isoa lähetystä koskaan itselle tullutkaan, ja kissa neitien kanssa availimmekin pakettia kaikki varmasti yhtä innoissaan! 

Paketti saapui Orthex Group:ilta yhteistyönä, ja kuten jo kirjoittelinkin, tämä paketti oli niin odotettu! Paketista löytyi 2x SmartStore Collect 48L astiaa, jotka pääsivät kylppäriin toimittamaan pyykkikorien virkaa, sekä 1x SmartStore Collect 76L astia sisäsangoilla. Tämä oli niin kuin tehty meidän keittiön "jatkeeksi", eikä voisi siis parempaa paikkaa löytää! :) 

Täytyy sanoa, että itseä on jo pidemmän aikaa kiinnostanut alkaa kierrättämään, mutta vanhassa kodissa tämä oli kohtuu mahdotonta "suuremmalla" mittakaavalla tilan puutteen vuoksi. 
Tottakai kierrätimme aikaisemminkin pienemmässä suhteessa kaiken mikä oli helpommin mahdollista. 

Nyt kun on asetuttu uuteen kotiin, niin kierrätys asia tuli ajankohtaiseksi uudelleen. Ja siinäpä syy, miksi paketti oli niin odotettu! 

Tuohon isoimpaan laatikkoon mahtuu kolme pientä sankoa sisään ja täten kierrätys onkin kovin yksinkertaista! 
Me laitettiin paperi, muovi ja lasi keräys tuohon, koska näitä tulee selvästi eniten. 

Muovijätteen määrä on kyllä yllättänyt meidät molemmat! Sitä tulee todellakin p a l j o n! Mutta samalla sekajätteen määrä onkin vähentynyt todella paljon! Mielenkiintoisia huomioita on tullut tässä siis tehtyä, mitä ei ole ennen niin tarkkaan ajatellut! 

Kierrättäminen on lopun kaiken aika koukuttavaakin puuhaa, kun siihen ryhtyy, eikä heitä kaikkia vaan sekajätteeseen! Ja tähänkin sopii sanonta: nälkä kasvaa syödessä. Voisipa siis olla myös toinen samanlainen setti ja kierrättää vieläkin tarkemmin. Tässäpä siis lisähaastetta. 
Nämä saman sarjan korkeat astiat toimivat meillä tosiaan kylppärissä pyykkikoreina. Ja olemme olleet näihinkin todella tyytyväisiä.

Sen lisäksi että nämä(kin) miellyttää silmää todella paljon, niin nämä olivat todella passelin kokoiset pyykkikoneen viereen ja näihin kahteen saa myös lajiteltua pyykkiä oikein loistavasti. 
Laatikot ovat myös tukevat, koska näiden päältä on toki kiva kissaneitien hyppiä pöydille :) 

Meille nämä kaikki kotiutui valkoisena, mutta nämä samaiset löytyvät myös mustana, jos kyseinen väri sattuu enemmän miellyttämään. Molemmissa väreissä on tyylikäs puinen kansi. 

Olisi mukava kuulla, että kierrätetäänkö teillä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...