keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Unikko ihastusta ja Marimekko 70- vuotta

 Marimekko täytti hienot 70-vuotta viime perjantaina! 

Kuinka ihana olikaan selata mm. instagramia, ja katsella toinen toistaan hienompia julkaisuja // onnitteluita Marimekolle! Some täyttyi todella ihanista sekä inspiroivista julkaisuista pitkin päivää, ja suurena Marimekko fanina myös omat onnittelut tottakai tuli laitettua. 

Olen aikaisemmin kertonutkin, että Marimekko on kuulunut omalla kohdalla elämään lapsesta saakka. Joten ei mikään ihme, että se on tänä päivänäkin itselle suuri ihastus. Toki, voisi myös toisinkin olla, mutta ilmeisen sopivasti Marimekkoa on lapsuudessa ollut, niin kyllästymistä ei ole päässyt tapahtumaan. 

Marimekko kulkee itsellä niin vaatteissa, laukuissa kuin kodin sisustuksessa että astioissa. Eli aika kokonaisvaltaisesti toisinsanoen. 

Yksi ehdottomista lempivaatteistani onkin Marimekon pallotunika! Niin ihana päällä, ja sopii moneen tilanteeseen! Kun sitten taas lemppari teetä juon mielelläni vaaleasta Unikko mukista! 

Uusin ihastus itselle on varmasti tämä todella kaunis vaaleansävyinen Unikko. Nälkä on kasvanut selvästi syödessä nimittäin: tätä onkin alkanut kerääntymään tyynyinä, mukeina, kännykänkuorena, kukkarona ja nyt uusimpana vielä avain nauhana! Ajaton ja tyylikäs. Eikä ole myöskään mihinkään tiettyyn vuodenaikaan sidonnainen. 

Kun päästiin aiheeseen ihastus, niin pakko mainita tuosta ihanasta * OYOY Inka tarjottimesta! Se on ollut niin kovalla käytöllä täällä ja sopii yhtälailla niin moneen tarkoitukseen ( tämä taitaa olla päivän ajatus! ). Välillä se on täällä kynttiläalustana, kun seuraavassa hetkessä nappaan sen teemukilleni ja sopiihan se loistavasti myös tarjoilualustaksi. Upeassa Finnodeko nettikaupassa onkin tätä OYOY Living Design sarjaa mukava kattaus, kannattaa ehdottomasti kurkistaa! Tältä sarjalta kotiutui myös toinen ihan must juttu, ja tästä laitankin ihan omaa postausta! 

Mikä on sinun Marimekko suosikki? :)
*Yhteistyössä: Finnodeko

2 kommenttia:

 1. Itse pidän kanssa vaaleansävyisestä unikosta. Itselläni on vain pussukoita ja kasseja Marimekolta.
  Kivaa keskiviikkoa sinulle
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleansävyinen Unikko on kyllä tosi ajaton ja tosiaan kuten laitoinkin, ei vuodenaikoihin sidottu :)

   Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...