tiistai 5. lokakuuta 2021

Aurinkoinen syysviikonloppu

 


Kuinka kaunis viikonloppu onkaan takana! Eipä täydellisempää ilmaa syksyyn voi toivoa. Yritin mahdollisimman hyvin tallentaa näitä hetkiä niin syvälle sydämeen muistoihinkin, kuin myös kameran muistikortille. 

Kodin lähellä on nimittäin aivan ihana vaahteroiden täyttämä katu, ja siellä on aivan täydellistä käydä ihastelemassa ja "potkimassa" maahan pudonneita lehtiä. Se on muuten yllättävän terapeuttista tuo lehtien potkiminen. Kuinka ihanaa kun lehdet rapisee jalkojen alla ja se väriloisto on tottakai mitä hurmaavin! 

Josko tuli kuvailtua syksyä ulkona, niin samalla innostuin kuvailemaan myös kotona auringon valaistessa säteillään kodin. Kohta nimittäin ollaan myös siinä ajassa, että vaikka kuinka tekisi mieli kuvailla sisällä, mutta ulkona voi olla pussi pimeää, niin kamera saa lepäillä laukussa. Tämä onkin ehkä ainoa miinus itselle syksyssä. 

Viikonloppu kimppuun valikoitui syksyn väreihin sopiva leikko hortensia ( monet tietävätkin, yksi ehdoton lemppari ), marja oksaa sekä vihreyttä ympärille. Hortensia oli ehkä aavistuksen liian violetti omaan makuun, mutta koetin valikoida sellaisen yksilön jossa olisi hieman punerrustakin. Toisaalta mietin, että mukava poiketa välillä kaavoista kukkien värien suhteen ja kimppu onkin siis ilahduttanut kovasti. 

Blogissa ei olekaan tainnut muuten vielä vilahtaa kesällä vihdoin saapunut K-Tuoli! Olemme kyllä kirjaimellisesti koko perhe täysin ihastunut tähän tuoliin. Tuoli on lähes 24/7 käytössä täällä, uskokaa tai älkää! Nimittäin myös meidän molemmat karvatassut ovat ihastuneet tähän tuoliin, ja heillä vasta kilpailu onkin, että kumpi tuolilla saa olla! :D Iltaisin jos itse erehtyy tuolille menemään, niin toinen karvatassumme ajaa kyllä neuvokkaasti pois ja käpertyy itse siihen iltaunille :) Joten, tuoli oli kaikkea muuta kun turha hankinta! 

Näin syksyn myötä tekee mieli kurkkia erilaisia inspis kuvia, ja kaupoilla on myös aivan ihania kuvia pelkkien tuotekuvien "alla" ja olenkin nyt kurkkinut mm. täällä ja täällä inspiraatiota syksyyn. 

Välillä aina haaveilen maalaus // tapetointi hommistakin ja jossain vaiheessa kunhan kotimme 1-vuotis takuu korjaukset on tehty, niin jotain kohtaa alan fiksailemaan. 

Kynttiläkausi on myös aloitettu, ja (vapaa) iltaisin varsinkin tulee sytyteltyä kynttilöitä. Olen muuten todella ihastunut kierrekynttilöihin, ja välillä olen miettinyt niidenkin tekoa itse, mutta toistaiseksi en ole vielä hommaan ryhtynyt. 

Tälläisiä kuulumisia täällä viikonlopulta! Nyt on aika toivotella mukavaa viikon jatkoa kaikille! Nautitaan tästä todella kauniista ajasta! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...