maanantai 18. lokakuuta 2021

Syksyinen retki Lammassaareen + loma kuulumisia

 


Terveisiä syyslomalta! 

Niin se on yllättäen loma ehtinyt jo loppupuolelle, ja viimeisiä viedään. Edessä olisi vielä pari päivää lomaa ennen arjen aloitusta. Tosin miehellä loppuu loma jo, ja lomailen nämä pari päivää itsekseni. 

Loma ( yhdessä ) oli kyllä kaikkinensa niin mukava kun odotinkin, koska: syksy <3 Vaikka se ihan ehdottomasti kaunein ruska ehti hiipiä pois, niin kaikesta huolimatta väri loistoa on vielä jäljellä ja aurinkoiset päivät ovat olleet todella kauniita ja ihania. Ulkoilusta on siis tullut nautittua kovasti lomalla. 

Tähän postaukseen valitsin kuvia kun teimme hieman jo perinteeksikin muodostuneen retken Helsingissä sijaitseville Lammassaaren pitkospuille. Tämä paikka on vaan jollakin tavalla todella hurmaava mihin vuodenaikaan tahansa, ja retki tänne kuulostaa aina yhtä hyvältä idealta! On aivan mahtava kulkea pitkospuita pitkin, ja pitkät heinät ympärillä heiluu tuulen mukana. Heinien takaa kohoaa Helsingin korkeimpia taloja, mutta siinä kävellessä ei voisi ajatellakaan olevansa niinkin keskustassa. 


    

Retkipäivään osui ( pääosin ) erittäin kaunis syyspäivä. Yöllä oli ollut pakkasta, ja aamu aurinko nousi ja alkoi lämmittämään päivää. Miten huippu kaunis päivä olikaan tulossa! 
Voisiko olla parempaa päivää pakata mukaan eväät ja lähteä retkeilemään?

Into piukeana köpsöttelimme autolta,  ( jonka jouduimme itseasiassa jättämään aika kauas koska kaikki paikat oli varattuna ) kohti pitkospuita. 
Ekaa kertaa muuten koskaan hieman myös samistelimme, nimittäin testasimme molemmat * Pomar:in mahtavia kenkiä! Tämä oli itseasiassa aika hauskaa, ja sai hymyn huulille useampaan otteeseen! :) Kengät sopivat siis niin loistavasti niin retkeilyyn kuin kaupunki menoonkin. 
Olimpahan vaan tavallisen innoissani ilmeisesti lähdössä retkelle, ja pakkailemassa eväitä matkaan, etten huomannut tarkistaa kuinka paljon kamerassa on akkua jäljellä! Tämä on itseasiassa itselle todella poikkeuksellista, koska pidän tästä asiasta aina hyvän huolen. 

Ja näinhän siinä sitten kävi, että akkua ei tosiaan aivan hirveästi ollut, ja kuvat tuli räpsittyä alkureissusta ja sen jälkeen talletettiin muistoja sydämeen. 
Välillä tottakai tämäkin on erittäin hyvä vaihtoehto, ettei aina maailmaa katsele linssin läpi, mutta pakko kuitenkin myöntää, että hieman se edelleen harmittaa. Täältä kun saa aina otettua mitä kauneimpia kuvia muistoksi. 

Tosiaan pääosin ilma suosi meitä erittäin hyvin, mutta viimeinen reilu kilometri autolle oli kohtuu kostea! Yhtäkkiä nimittäin tuli varmasti kohtuu paikallinen kuuro vettä, ja hyvin se ehti siinä kastella vaikka tossua toisen eteen laitettiinkin. 

Mutta onneksi molemmilla oli hyvät varusteet, ja tämä kastuminen ei niinkään haitannut. Kengät siis tuli myös hyvin testattua, ja loistavasti pitivät jalat kuivina. 
Miehen kengät ovat nämä ja omat kengät puolestaan nämä. Innolla odotan uutta retkeä samistelun merkeissä! :) 
Lomalla muuten ehdittiin mm:

- käydä Fazerilla retkellä 
- käydä konsertissa
- tehdä retki vanhoille kotikulmille
- käydä Vapriikissa
- järjestellä kotia
- hankkia hylly yläkerran kylppäriin
- ulkoilla ja pyöräillä
- herkutella
- katsella sarjoja 
- leipoa sämpylöitä ja pizzaa


Joten eipä lainkaan hassumpi loma takana! Mielellään sitä olisi vaikka vielä toisenkin viikon lomaillut yhdessä. Tässä vaiheessa kun tuntuu aina harmilliselta palailla arkeen kivan loman jälkeen, vaikka pian siihenkin taas tottuu! :) 

Mukavaa uutta viikkoa ja lomaa jotka nyt aloittelevat sitä :) 


* Kengät saatu blogi näkyvyyttä vastaan 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...