tiistai 28. maaliskuuta 2023

Kevätmessut lippuarvonnan voittajat

 


Maaliskuu viheltelee viimeisiä päiviään, ja tuttuun keväiseen tyyliin takatalvi yllätti nyt tässä vaiheessa. Itse en jaksa moista harmitella, näinhän yleensä aina käy ja toki asiaan vaikuttaa että kun talvesta pidän, niin eipä senkään puolesta harmita. Mutta kevään odottajille: mieluummin varmasti nyt kun vaikkapa vappuna vielä tälläinen takapakki. Ja kyllä tuo tullut lumi tuosta sulaa nopeammin kun ajatteleekaan. Loppuviikolle taitaa olla tällä hetkellä aurinkoa taas luvassa, joten sitä kohden tämä alkuviikko :) 

Nyt se olisi myös käsillä: Kevätmessut viikko, ja ainakin täällä jo odotus on todella kova! Tosi mukava päästä messuilemaan ja inspiroitumaan kevään jutuista! Laittelen tänne blogin puolelle ilman muuta sitten loppuviikosta tunnelmia messuilta inspiraatioksi, jos et tällä kertaa pääse messuille itse, tai vinkkejä muille messuille meneville! :) 

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, mukava kun laitoitte ajatuksia mitä kukakin messuilta on erityisesti odottamassa! :) 

Arpakone on pyörinyt ja voittajaksi nousi:

* anonyymi: Leena-Emilia

sekä

* anonyymi: Johanna

Onnittelut molemmille voittajille! <3 Palaatteko minulle päin s.postilla niin saan molemmille liput lähetettyä sitä kautta? :) 


Mukavaa maaliskuun viimeistä viikkoa ja tsemppiä lumessa tarpomiseen meille kaikille! :) 


2 kommenttia:

 1. Hei, täällä olikin ihania uutisia! 💗Mielettömän hienoa, just suunniteltiin miehen kanssa, mikä päivä messuille mentäisiin.

  Tässä mun sähköpostiosoite lippua varten: leenaemilia@gmail.com


  Kiitos vielä tosi paljon lipusta ja ihania messuja sinulle! 🌸

  T. Leena-Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut vielä voitosta ja ihanaa messupäivää :) <3 Lippu lähetetty s.postilla! :)
   Ja kiitos :) <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...