perjantai 31. maaliskuuta 2023

Pyörähdys Kevätmessuilla

 


Tänään on aamupäivä ja iltapäivästäkin muutama hetki vietetty vapaapäivän kunniaksi Kevätmessuilla hyvässä seurassa. Aika todellakin katoaa messuilla ollessa ja tunti toisen perään sujahtaa aikasta nopeasti kaikkea ihastellessa. Aikaa saa kulumaan huomattavasti enemmän kun ehkä ajattelee, mutta mikäpäs siinä, on niin mahtava kun nyt taas järjestetään messuja ja on tälläisiä hienoja tapahtumia!

Tykkäsin messuista itse kovasti noin yleisesti ja todella upeasti oli standejä laitettu pystyyn ja selvästi haluttu panostaa. Myös se mikä ilahduttaa messuilla yleisesti aina on ihanat ja iloiset ihmiset! Kaikki ovat niin innoissaan! Mukava fiilis! Mitään ihan tarkkaa mikä oli juuri in, en osaa tähän hätään mainita messuilta, tai jos olisin jotain tarkasti tiettyä etsinyt, niin olisiko se löytynyt. Mutta kun meni avoimin mielin ja katseli, niin paljon oli nähtävää messuilla ehdottomasti! :) 

Kevätkukkia oli todella hyvin saatavilla useammassakin paikassa, eli jos jo kovasti multasormet haluaa laittaa kukkia ulos, niin messuilta kannattaa ehdottomasti napata matkaan keväisiä piristyksiä! 

Laittelen alle omista suosikeista kuvia sekalaisessa järjestyksessä, toivottavasti niistä on myös iloa sinne ruudun toiselle puolelle! :) Tälläisiä kuvia tämän kevään messuilta nousi omiksi suosikeiksi :) 

Jos muutaman oman suosikki tärpin antaisin, niin Sisusta osastolla oli mielenkiintoisesti tehty trendikoti, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen. Tätä itseasiassa odotin kovasti itse ja tykkäsin kyllä kovin. Minusta oli aivan ihana kun tuotteisiin pääsi tutustumaan tälläisessä todellisessa ympäristössä eikä vaan pelkästään tutulla tavalla "kaupan hyllyllä". 

Myös lähiruoka & luomu osasto oli mielenkiintoinen ja mukava. Mahtavia uusiakin tuotteita oli hyvin tarjolla ja mielenkiintoista on myös kuulla tarinoita tuotteiden takaa! 

 Meidät tosin yllätti, että vaikka oltiin heti aamusta liikkeellä, niin väkeä oli aamusta lähtien todella paljon. Siksikin on toki hyvä varata aikaa, että pääsee kunnolla katselemaan. 

Mukavia messuja jos olet suuntaamassa viikonlopun aikana! <3

Kiitos paljon piristävistä messuista Messukeskus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...