tiistai 18. huhtikuuta 2023

DIY - Marimekko taulu lahjakassista

 


Näin muutama viikko sitten instagramissa kauniin kuvan, ja kuvassa kerrottiin että taulu oli tuunattu lahjakassista. Suureksi harmiksi en muista kenen tilillä tämän kuvan näin ( mutta iso k i i t o s ) loistavasta ideasta ja inspiraatiosta! :) 

Tämä nopea tuunaus jäi itselleni mieleen, ja ajattelin että tämä oli just eikä melkein sellainen juttu jonka haluan itsekin toteuttaa. 

Itseltäni sattui vielä joulun ajalta löytymään juuri täydellisen värinen lahjakassi tallessa ( mitään ei kannata hävittää! :D ) joten hommahan oli sitten kehyksiä vaille valmista. Viikko sitten viikonloppuna kauppareissun yhteydessä poikettiin Rustassa ( jossa tulee muuten harmillisen harvoin käytyä! ) ja sieltä löytyi juuri loistava kehys tälle tuunaukselle.Kauniin vaaleanpuun värinen, juuri sellainen mitä meidän kotoa paljon löytyy :) Kehys kainalossa kotiin ja tarkoitus oli toteuttaa tämä jo aikaisemmin, mutta johonkin tämä aika kummasti vaan hukkuu. 

Nyt sunnuntaina sain viimein otettua aikaa ja aloin kevään ensimmäisen reippaan pyörälenkin jälkeen hommiin. Itselläni oli itseasiassa ajatus tuunata myös muutakin tästä lahjakassista samalla, mutta koska kassin koko oli niin hilkulleen kehyksen kokoinen, niin en alkanut edes leikkelemään yhtään, vaan laitoin kassin kokonaisuudessaan kehyksen sisään. Ja se todellakin oli kyseisessä kehyksessä niin millin tarkkaa hommaa sen koon vuoksi, että piti kertaalleen ottaa uudelleen alusta :D Ehdin oikeastaan jo hetken harmitella, että tälle todella mieluisalle taululle ei taida tällä hetkellä löytyä ihan sitä sellaista kunnollista paikkaa. Kuljeskelin taulun kanssa alakerrassa ja aivan kuin sattumalta löytyi hyvä, ehkei täydellinen mutta kuitenkin hyvä paikka. Itseasiassa paikka on sellainen, johon en ole koskaan mitään ajatellut että laitetaan, mutta näin sitä saattaa sattumalta löytää. Nyt taulu vielä odottelee, että ehditään se laittelemaan sitten paikalleen. En kuitenkaan malttanut olla kuvailematta jo tätä mukavaa DIY-puuhaa! 

Muutama vuosi sitten tuli itseasiassa myös tehtyä yksi Marimekko DIY-taulu vielä vanhassa kodissa, voit kurkata sen tästä. Tämä ei löytänyt paikkaansa ja tuli sitten annettua taulu eteenpäin jo kauan aikaa sitten. Yksi päivä itseasiassa tuli mieleen kyseinen taulu ja tuunaus, ja hetken ehdin miettiä josko tekisi uudelleen vastaavan, mutta en ainakaan enää nähnyt IKEA:n sivulla nuita hauskoja kehyksiä, joten se sitten siitä. 

Tälläinen nopea tuunaus tähän alkuviikkoon! Aurinkoista viikon jatkoa kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Hei, saako noita kasseja marimekon myymälästä tai muualtakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kassi on varmasti ihan marketista ( citymarket tai prisma tms ), ihan siis sellainen perinteinen lahjakassi. Mielestäni tälläisiä ei ole Marimekon omissa myymälöissä. Myös kirjakaupoissa yleensä hyvä valikoima näitä tuotteita :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...