sunnuntai 30. huhtikuuta 2023

Keväinen kuunvaihde

 


Huhtikuun viimeinen päivä, jo kevään toinen kuukausi lopullaan. Kuinka ollaan tässä vaiheessa vuotta, ja toisin sanoen myös 1/3 vuotta on jo takana! Pidä hatusta kiinni, jos tässä menossa meinaa perässä pysyä. 

Valkovuokot kukkivat jo suuresti tässä vaiheessa, ja nyt muutaman viime päivän aikana on selvästi alkanut joka paikassa myös vihertämään. Voisipa sanoa että ihan silmissä! Niin se luonto taas herää eloon pitkän ja hieman erikoisenkin talven jälkeen taas. 

Kevät, myös monien juhlien aikaa, sekä piknik kauden alkukin usein. Tästä se lähtee vapusta liikkeelle. 

Itsellä menee vappu osittain töissä, eikä haittaa lainkaan. Vappu ei kuulu itsellä suosikki juhliin. Toki hyvä ruoka ja jos ilmat suosii, niin mikäpä siinä on ollessa. 

Alkuviikosta kävin kuvailemassa lähimetsässä ihan innolla valkovuokkoja. Voi se hetki, jotenkin niin mukava. Aurinko lämmitti juuri mukavasti ja siinä edessä näkyi todellakin kevät. Ne pienet ihanat hetket arjessa. 

Viime viikolla koetin vihdoin myös leipoa Marianne brownieta, jonka valmiin jauhoseoksen olin ostanut jo hyvä tovi sitten. Päätin kuitenkin taikinaa sekoittaessa, että nämä menee oivasti myös varmasti muffinsi muodossa ja se olikin oikein oiva päätös. Nams, näistä tuli oikein hyviä ja ripaus sulatettua suklaata ja nonparelleja vielä päälle, niin ne olivat siinä. Jäätelön kanssa muuten toimisi varmasti vielä paremmin! 

Multasormetkin ovat jo päässeet vauhtiin ja kevään tai ehkä jopa kesän eka istutus on tehty. Toivottavasti ei vaan enää kovin kylmiä öitä tulisi, niin ei menisi huonoksi. Koetan tässä lähiaikoina ehtiä kuvailemaan myös ulkoa ja terassilla! Mielessä pyörii muutenkin pihahommat, joten niiden pariin tässä nyt myös tarkoitus käydä. 

Tälläisiä kuun taite kuulumisia täällä. Mitenkäs siellä vappu ja kuun taite sujuu? :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...